Ziua Logo
  09:57, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-21
catalin_mattei din bucuresti (...@caramail.com, IP: 217.10.222...)
2006-12-21 09:14
Extreme...


Regimul comunist ne-a distrus spiritul si acest lucru este o crima... multi dintre noi ne consideram mai democrati decit ceilalti si asta doar ca urmare a unui narcisism cultivat haotic printr- cultura de tip TV... se vorbeste extrem de mult despre comunism, liberalism, social-democratie si acest lucru se face in egala masura de eruditi precum si de gospodine ce inca nu au reusit sa isi dea sortul jos si singura carte vazuta e cea de bucate...

Cind o persoana spunea ceva contrar doctrinei comuniste era imediat taxat ca dusman al poporului si asupra lui se turnau laturi.. cind cineva nu este de acord cu parerea unui democrat de tip nou imediat este taxat in fel si chip... undeva cred ca exista o eroare!!!

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 141.85.96...)
2006-12-21 19:46
Eroarea se gaseste in recunoasterea si promovarea valorilor !

Da, aveti dreptate ! Insa nu disputa politica este problema cea mai mare ci disputa culturala. Gradul de cultura al politicienilor de la noi si capacitatea lor de exprimare si transmitere de informatie se incadreaza perfect cu pregatirea gospodinei de care amintiti. SI inca o data nu cred ca asta este cea mai mare problema. Eroarea se gaseste in recunoasterea si promovarea valorilor. Atata timp cat cei de valoare (nu neaparat elitele) nu vor fi recunoscuti in cercurile in care se invart (atat de sefi cat si de colegi) si mai apoi promovati atunci toti isi pot da cu parerea despre orice. Si pana la urma ce ii impiedica ca doar este libertate ce naiba !!! "Frana" care le lipseste foarte multor romani (in special tineri din pacate !) este undeva in "zona" bunului simt. Si le mai recomand celor care constientizeaza treaba asta (foarte putini este adevarat !) sa faca exercitii de rusine. Sa stea zilnic 2, 3, 5 minute in fata oglinzii si sa exerseze acest sentiment simplu, uman, de rusine. Daca ar fi posibil as introduce, macar pe o perioada limitata, astfel de "sedinte" in scoala !!! Poate ca in felul acesta spiritul care se afla totusi in ficare dintre noi va iesi in sfarsit la suprafata din cotloanele fricii, prostiei si mizeriei in care este intemnitat.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00567 sec.