Ziua Logo
  09:45, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-21
Gargantua (...@hotmail.com, IP: 212.146.94...)
2006-12-21 14:41
Ia te uita, corul criticilor!

E de-a dreptul stupefiant sa-i vad pe Zoe Petre si pe Dan Pavel, autodeclarati mari anticomunisti, criticandu-l si acuzandu-l de comunism pe Traian Basescu,
atunci cand spune adevarul: ca fosti inalti demnitari din PCR si Securitate coordoneaza viata publica si economica din Romania! Oare nu e clar acest lucru, pentru toata lumea?
Altminteri, ne-am putea intreba legitim: de ce s-a asteptat 17 ani pentru condamnarea comunismului, pentru deschiderea arhivelor Securitatii, pentru eliminarea securistilor de varf din serviciile de informatii? De ce doar anul acesta, la 17 ani de la pretinsa Revolutie, exista primari, prefecti si ministri in functie anchetati penal si retele de interese din ministere, demascate? Am fost condusi de ingeri, pana acum?
Nu, adevarul adevarat este ca Basescu a dat mana libera institutiilor, sa-si faca treaba. Chiar daca mai exista abuzuri, incompetenta si coruptie in practica acestora, rezultatele incep sa se vada.
Cat despre influenta acestor mafii in presa si televiziune, e evidenta pentru oricine. Cum altfel s-ar putea explica subiectivismul, uneori revoltator, al unor posturi TV precum Antena 1, Prima sau ProTV, campaniile de calomniere din ziare, coordonarea acestora?

PS: pentru o duduie care ma urecheaza mereu pentru ca il laud pe Basescu si care afiseaza un nume pe care nu-l merita (Raquel Welch a fost si este o splendoare de femeie!), o rog sa ma scuteasca, de asta data! Pentru o clipa, sa-si gaseasca alta ocupatie...

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-12-21 15:49
bravo, patratzel !

De unde stii tu ca nu-mi merit nick-ul ?! Tu il meriti pe al tau ? Dai cu presupusul, asa cum faci si laudandu-ti idolul indiferent ce face - este dreptul tau, da-i inainte pana n-ai mai putea !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00348 sec.