Ziua Logo
  09:59, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-21
catani (...@yahoo.com, IP: 84.232.214...)
2006-12-21 13:02
Calus presei, si dictatura Comandantului?

Dl presedinte, fiind la putere si intr-o alianta la guvernare are toate parghiile ca sa faca ceva pentru Romania, nu ca sa se planga ca altii ii inhiba institutiile. Aceste institutii cu personal mediocru sau duplicitar au avut destul timp sa dovedeasca ca isi merita salariile de incoruptibili pe care le iau din impozitele platite de romani. Au trecut 2 ani in care nu s-a intamplat nimic din ceea ce s-a rostit in campania electorala cu care s-a prostit alegatorii.
Dl presedinte si protejatele/protejatii sai sunt deranjati zilnic de presa, si cu siguranta si de catre cei care posteaza pe forumuri. Si atunci, simplu, aceste voci trebuie reduse la tacere. Ca doar nu o sa schimbe mediocritatile, impostorii, incompetentii si canaliile. Este mai simplu sa impui tacerea presei decat sa distrugi sistemul mafiot (ticalosit).
Daca patronii, inclusiv cei de presa, sunt penali ce-l impiedica pe presedinte sa-i faca sa cunoasca legile si justitia ? Mai asteptam 2-3 ani si ne declaram invinsi de sistem?

PS "Multumesc" cenzorilor de serviciu pentru "vigilenta". Este a doua incercare de postare a acestui mesaj. Nu-mi dau seama daca o fac din cauza chiulului, a este neprofesionalismului sau e din rea vointa.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.