Ziua Logo
  09:54, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-12-20
CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-12-20 15:16
Torcatorul din fus

Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2006-12-20 16:35
Re: Torcatorul din fus - ?????

George-Felix (...@yahoo.com, IP: 194.209.139...)
2006-12-20 19:06
Re: Torcatorul din fus

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-12-20 21:11
Re: Torcatorul din fus

La 2006-12-20 19:06:37, George-Felix a scris:

<<Nici mie nu imi este simpatic dl. Tudoran, si cand scrie despre vechea lui dragoste "conservatoare" antipatia imi creste. >>


Nu vreau sa ma intelegi greshit nene Felix. Nu ma pot exprima defel in sensul ca deteul nu-mi este simpatic. Nuuu. Ash dori sa-mi fie simpatic. I-o doresc din tot sufletul, dar nu reusheshte. Sunt nemaipomenit de curios sa cetesc de la 'mnealui citeva ,,amanunte" despre zilele petrecute alaturi de mamaie Lovinescu. De ce ? Ca sa vad, sa despletesc acest ciltz din ceea ce a lasat mneaei in jurnal despre momentul dete. Se pare ca mamaie l-a ,,cetit" pe mnealui shi nu i-a dat prea mare credit. Mai ales cind spunea despre el (n-am cartea de fatza) ca se ashtepta mai mult de la el dar el a ales sa devina shofer de taxi, sau nu mai shtiu ce munca ,,de jos". Am sa revad cartea shi pasagiul respectiv. Nu nene Felix. Tipul imi este absolut indeferent shi mdagascar. Ma enerveaza putzin aerul asta a lui de ,,burjui gentilom" care ashteapta reverentze doar pentru ca-l cheama dete. Altfel ? Mi-e total indeferent. Pentru mine e doar un neica nimeni.

_____________


<<Da' hai sa ne razboim cu ideile nu cu oamenii:)) De data asta a nimerit-o, zau ca in articolul asta are dreptate. Si unele fraze i-au intrat in mod GENIAL.>>

I-au intrat in mod genial ? Cred ca-tzi lipseshte din tex cuvintul NU. Corect ?

Eu, nene Felix am vrut sa scot in relief alt aspect, shi anume, faptul ca cele spuse de el n-au prea mai multa relevantza acum cind, din pacate, Romaniei a inceput sa i se cam filfiie de revolutzie, de lustratie shi alte nastrushnicii. Zarurile au fost aruncate. Pozitziile sociale au fost ocupate shi nu vad cum mai pot fi debarcatzi cei care le-au ocupat. Din pacate romanilor nu le-a ieshit dupa cum visau. Trebuie, o repet spunind, din pacate sa ne obicinuim cu acest aspect shi sa incercam sa indreptam lucrurile mergind pe urma lor cind se confrunta cu problemele care rasar in fatza lor shi a noastra in fiecare zi.

Ieri m-am grabit sa laud raportul lui Volodea, dar azi imi retrag cuvintele shi-tzi dau mare dreptate. Raportul e cea mai mare porcarie care nu va avea nici un ecou in realitatea romaneasca decit ca va fi bifata in sensul ca : vedetzi ba ?, am facut-o shi pe-asta. Cine mai poate sa ne faca comunishti imputzitzi deacum, cind tomnai noi i-am dat in shut in c...e comuniZmului ? Nici vorba de-asha ceva. Numele s-a schimbat dar jigodiile ramin aceleashi. Si ce-i frumos ? De ce sa nu asistam la crearea unui capitalism cu mintzile comunishtilor ? Shi democratzia la fel. Vom avea o democratzie pitrocita de comunishti. Big dil. Alt circ aceleashi scamatorii.

Tot respectul nene Felixe.

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-12-20 21:15
Re: Torcatorul din fus - ?????

La 2006-12-20 16:35:20, Golanul a scris:

Eu nu te ntzelesei don Calugarul. Zici ca-l iei in tarbaca pe Tudoran, dar de fapt citezi pasajul pe care Tudoran il comenteaza si care ii apartine lui Severin. Deci, daca afli ca de fapt combatzi cu Severin, ramii la fel de incisiv?

__________


Da, nene Golanule, ai dreptate. Din gresheala am uitat textul acela ca leit-motiv pentru postarea mea, deshi la inceput am avut, de fapt, acest text al lui dete :

<<Cum este posibil ca revolta victimelor unei dictaturi sa nu joace chiar nici un rol intr-o revolutie ramane de inteles numai fostilor activisti UASCR, lectorilor de la Stefan Gheorghiu si ganditorilor de la CEPECA. In opinia analistului, "revolta victimelor" si "vigoarea contestarii" nu au determinat in nici un fel sfarsitul dictaturii.>>

Numai ca din cauza cenzurii care l-a rejectat de trei ori, a trebuit sa-l refac shi atunci am facut gresheala.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00809 sec.