Ziua Logo
  05:20, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-19
lucid din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 194.102.59...)
2006-12-19 10:49
a fost un moment cand te simtzi mandru ca esti roman

Atmosfera: Basescu afirmand raspicat IN NUMELE STATULUI ROMAN ca regimul comunist a fost nelegitim si criminal, iar in spatele sau ascultandu-l ultimul rege al Romaniei, Walesa, Jelev, liderii din Romania ai celor mai importante culte din lume, iar in balcoane mos Diaconescu la 90 de ani si putzinii supravietzuitori ai inchisorilor. In fatza, cimpanzeii rosii dezlantzuitzi, precum dracii in porcii gadarenilor - era clar ca ii atingea nemilos la lingurica. Dracii mai subtili au intrat ulterior in pielea "comentatorilor": de la baiatul securistului sef al tunelelor lui nea Nicu, el insusi pregatit inainte de 89 pentru o "cariera" in "bransa", Geonelu, popa Ilie Sarbu, turnatorul seminaristilor de la Caransebes, trecand prin "hanalistii" rusofili Chireac si Cristoiu, pana la epavele Milica C sau Norica extzaranista leberala care in duet cu un ilustru necunoscut petroliberal deputat de Arges spumegau la OTV ca Basescu a instrumentat o diversiune ca sa puna in umbra marile realizari tariceniste. Macar Iliescu a avut decentza sa taca ieri.
Tot raul spre un bine. Ieri am vazut clar cele doua tabere. Dand cu piciorul in musuroiul post-comunist al libarcilor, gandacilor, paduchilor si plosnitzelor din lumea politica si jurnalistica de azi, Basescu a delimitat taberele care se infrunta: Romania de maine, democratica si deschisa competitiei, si Romania tenebrelor comuniste, ranchiunoasa si inveninata, care nu vrea sa moara pana nu musca incaodata desi nu mai are dintzi si practica mai mult scuipatul plin de ura al lui veceu Tudor.
Ca Basescu a luat potul si de data asta, bravo lui, caci este un adevarat om politic mai ales prin faptul ca are excelenti consilieri si stie sa-i asculte. Dar a meritat.
Nu conteaza ce pun pe hartie alde Miruna azi. Eu unul m-am simtzit ieri mandru ca sunt roman.

PANTAGRUEL din Havana (...@hotmail.com, IP: 62.49.15...)
2006-12-19 16:09
Re: Dle Lucid comunismul moare greu, si naiva dra Munteanu

face jocul acestora.Imi pare rau de domnia sa ca in loc sa fie mindra si sa recunoasca meritele acestie condamnari fara echivoc o da inaninte cu Goma si alte pretexte.Dle Lucius v-o spun pe bune, sa fi fost Goma presedinte il mincau cu fulgi cu tot, Iisus sa fii si Cristoii lor de presa vor sa te traga in jos in mlastina lor imunda.De un singur lucru stiu Cristoii de presa de frica - de aia nu miscau in front in timpul cizmarului.Nici acum, in al 12 ceas nu vor comunistii astia sa lase poprul roman in pace.Si vine dra Miruna, o doamna foarte sensibila si se baga in rind cu ei.Pacat.Imi aduce aminte de Scrisoarea a 5 a lui Eminescu.Eh, dar dle Lucius , nu e prima oara cand se rastoarna perle in fata porcilor.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00608 sec.