Ziua Logo
  09:58, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-18
Tzepelica (...@yahoo.com, IP: 82.208.174...)
2006-12-18 12:53
Aruncarea in derizoriu

Nu pot fi acuzat ca il sustin pe Tismaneanu, pt. ca am declarat de nenumarate ori - inclusiv pe forum - ca nu era cel mai potrivit pt. sefia acestei comisii.
Atacarea, insa, a raportului comisiei inainte chiar de a fi sustinut in Parlament, indiferent de motive/pretexte, mi se pare ca se inscrie intr-o actiune mai ampla, prin care se arunca in derizoriu orice incercare de condamnare a sistemului comunist si a instrumentelor sale (activistii/securistii).
La fel s-a procedat si cu "dosariada"/rolul CNSAS, deturnandu-se atentia de la ofiterii Secu la informatorii marunti, lipsiti de importanta, inchizandu-se gura, in acest fel, chiar unor opozanti acerbi ai mafiei securiste.
Daca actiunea "voci curate" are un obiectiv similar, ma tem ca domnul Roncea nu este atat de ...curat pe cat vrea sa para.
Sper sa ma insel.

Mark din Tara Licuricilor Mari (...@rcn.com, IP: 207.38.226...)
2006-12-18 14:16
Re: Aruncarea in derizoriu sau manipulearea prin omisiune?

Ai nimerit-o , CNSAS s-a facut de rusine cu activitatea neo-protectiva de pina acum, raportul comisiei prezidentiale condusa de Volodea va fi un nou fas asa cum ne si asteptam.
Actiunea lui Victor -"Voci Curate" a demscat de fapt desuetizarea unor activitati care ar fi trebuit in fapt sa limpezeasca apele nu sa le tulbure.
Dinre Raportul Tismaneanu, Activitatea CNSAS si operatiunea" Voci Curate", ultima are sansa sa devina fiabila daca va fi sustinuta de noi toti, in special de catre cei din afara , cei pentru care manipularea mass mediei romanesti si sondajele mincinoase care intoxica viata cotidiana a romanului, nu au efect.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00566 sec.