Ziua Logo
  09:56, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2006-12-16
Olga Khan din Phoenix, AZ, USA (...@yahoo.com, IP: 68.104.211...)
2006-12-16 19:53
Va ninge in Phoenix ?!?!?

Asta ne promit cei de la Meteo American pe Duminica si abia astept !!!

Nu de altceva dar ieri am fost imbracata ca vara, nu numai eu, toate femeile purtau sandale, bluza fara maneca si decolteu low cut.

Azi e putin acoperit cerul dar soarele este prezent si temperatura te invita la mersul pe jos, ca si azi noapte, doar in casa nu voiai sa stai !!!

In nordul-vestul americii, statele Oregon, Washington, Utah, Montana, Idaho este o vreme cam de iarna grea si de acolo se inspira si meteorologii.

Imi pare rau ca n-am cumparat ieri o saniuta de la "European Antiques" un muzeu al emigrarii organizat in aer liber cu toate cele necesare vietii acum 100 de ani ce au adus emigrantii cu ei din Romania, Ungaria, Polonia, Ucraina.

Articole casnice ca lighean montat intr-un suport de lemn, baita pentru noul nascut, scaun inalt din lemn pentru copil mic, vase de gatit, covata din lemn de dospit paine si altele mai mici, oale in care se mulgea vaca si se tinea laptele, vas din lemn de facut unt, din lemn si metal de spalat si frecat rufele, vitrina de tinut portelanurile bune, rame de poze, linguri de lemn, cosuri, rasnite, mojar, masina de cusut, de macinat carne, citite de macelar, etc.

Saniute si alte jucarii din lemn, roaba, sape si alte scule de gradina, greble din lemn din fiecare tara, scaune mici de muls vaca si hamurile din lemn si curea ce se foloseau la bovine.

Lazi cu lalele si alta decoratie florala, paturi si dulapuri, noptiere.

A fost foarte nostalgic, din toate obiectele am vazut in copilarie, am avut si noi si am folosit acele lucruri de mare valoare in acele timpuri.

california din http://ziualibera.blogspot.com/ (...@yahoo.com, IP: 68.110.67...)
2006-12-17 08:28
Eeeee...

La 2006-12-16 19:53:04, Olga Khan a scris:

> A fost foarte nostalgic, din toate obiectele am vazut in copilarie, am
> avut si noi si am folosit acele lucruri de mare valoare in acele
> timpuri.
>

N-am trecut pe la rubrica asta pana acum pentru c-am crezut c-o sa dau tot de "draga, meteo, azi a trecut pe la geamul meu pinguinul apolodor din labrador, manca un mar cotor, calare pe-un cocor, in fa major".

Unde zici ca e expozitia asta? Mai este?


« Rezultatele cautarii

     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00637 sec.