Ziua Logo
  09:47, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-15
Harkonen din Bimbilezia Meridionala (...@yahoo.com, IP: 193.230.150...)
2006-12-15 15:24
Zoe Petre, activista PCR, filiatii KGB

Paul Goma, Jurnal:

Sa nu fi stiut cine este si ce hram poarta Constantinescu in 1995, cand, dimpreuna cu activista de partid, tovarasa noastra a tutulor Zoe Petre confectionase pe masura si la comanda la Universitatea din Bucuresti o catedra de sociologie pentru uzul exclusiv al reputatului sociolog asa-zisul Magureanu?

(...) in incheierea Tratatului cu Ucraina, sustinut voios de GDS (deci si de Doina Cornea, nu doar de Gabriel Andreescu si de Zoe Petre), semnat de Constantinescu.
Nu doar ca basarabean, consider faptul: idiotie fara seama; actul, tradare nationala."

Prin semnarea Tratatului cu Ucraina, la indemnurile doamnei Zoe Petre, Romania a legitimat raptul istoric Stalin-Hitler si abandonarea Basarabiei si Bucovinei.

Dusmanii Romaniei
Ziarul BURSA

Cind am venit in '97, imediat dupa instalarea la putere a Monstruasei Coalitii, i-am spus lui Ion Diaconescu, "Iesi imediat de la guvernare, tu nu vezi ca n-ai oameni si pe deasupra te-ai aliat cu comunistii din PD si cu iredentistii din UDMR? Ai sa distrugi si partidul si tara si poporul?" Parca as fi vorbit cu peretii. Dupa rezultatul alegerilor din 2000 mi-a dat dreptate. Era insa prea tirziu. Cum sa conduci o tara cu un presedinte handicapat, fost secretar PCR, cu fiul lui membru al mafiei tigarilor, cu Dorin Marian, amantul fiicei presedintelui, bagat pina'n git in afaceri necurate, cu Sorin Dimitriu care se certa in fiecare zi cu Ulm Spineanu pe spaga, cu Radu Sirbu un escroc de clasa internationala, care a "cumparat" un apartament de 5 camere in gradina Cismigiu cu 200 dolari. Cind a vazut ca-i groasa si cei din PSD s-au prefacut ca-i pune sechestru a vrut sa-l vinda cu 150.000 dolari. Camenco Petrovici, seful CEC-ului a furat impreuna cu Ciumara, Cinzeaca "Parerea Mea" si Sorin Ovidiu Vintu banii celor 300 de mii de naivi care i-au pus la FNI. Cu Zoe Petre care a luat 5 milioane dolari spaga de la privatizarea Romcim...

Dr. Aurel Seitan P.E.
Fost luptator pentru libertatea Romaniei (terorist in Orwell's Newspeak din ziua de azi).
Fost supravietuitor (17 ani) al inchisorilor si lagarelor de exterminare comuniste (dusman al poporului in limbajul comunist).

Zoe Petre era decan la Facultatea de Istorie din Bucuresti in perioada in care Sorin Antohi si-a inceput cariera universitara [care cariera? Poate falsa cariera]

Fostul presedinte Ion Iliescu are un argument surpriza in lupta sa impotriva legii lustratiei: el le-a amintit adversarilor de idei ca si ei au fost membri in structurile PCR.
Iliescu i-a facut acelasi lucru lui Emil Constantinescu la o conferinta desfasurata la sfarsitul saptamanii la Universitatea Bucuresti. El i-a spus lui Constantinescu ca a ocupat o functie in comitetul de partid al Universitatii Bucuresti, iar fostului consilier prezidential Zoe Petre ca ar fi fost secretar al aceleiasi structuri de partid (in Universitatea Bucuresti). Atacul lui Iliescu a vizat dovedirea faptului ca lustratia ar fi „un principiu anticonstitutional, nedemocratic si stalinist“ si ca raspunderea ar trebui stabilita de instante, nu de „o sectie de cadre care, acum, se cheama CNSAS“. In schimb, Emil Constantinescu a fost de parere ca lustratia sa se refere doar la nomenclatura de partid, dar nu si la persoanele din esalonul doi al PCR.

El s-a declarat impotriva largirii categoriilor de persoane lustrabile care ar duce la rezultate ridicole. La fel ca fostul presedinte Constantinescu si ca fostul sau consilier a patit si jurnalistul Rodica Culcer, careia Iliescu i-a atras atentia, intr-o emisiune televizata in direct, ca a lucrat la Academia de cadre PCR „Stefan Gheorghiu“
9AM

Zoe Petre: secretar PCR Universitatea Bucuresti
Emil Condurachi: rezident KGB

Cum sa aiba alte vederi diferite de cele ale gastii pro-rusesti - Weber, Andreescu, Pirvulescu, Enache, Culcer, Pippidi....


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00900 sec.