Ziua Logo
  09:55, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-15
Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-12-15 04:37
Ce s-a ales din promisiunile catavencilor ca va ramane cu ei ?!

Se pare ca acestora nu le-a mai convenit sa fie colegi cu dl.Ivanciuc, sau poate initiativa plecarii ii apartine, oricum venirea la "Ziua" sper sa fie de bun augur si sa putem citi in curand anchetele sale, la fel de reusite precum aceea numita " Marinarul Basescu a navigat spre Cotroceni cu tabacu’ ".

Oriana din http://www.ziualibera.blogspot.com/ (...@hotmail.it, IP: 62.101.126...)
2006-12-15 07:39
Il vad la tv pe Basescu impreuna cu toti stabii UE

Vad ca e tratat cu respect si simpatie de politicieni de calibru, importanti, cum de vad atatea prostii scrise pe contul lui, pe aici ?

La 2006-12-15 04:37:06, Raquel a scris:

... venirea la "Ziua" sper sa fie de bun augur si sa putem citi in curand anchetele sale, la fel de reusite precum aceea numita " Marinarul Basescu a navigat spre Cotroceni cu tabacu’ ".

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.105.94...)
2006-12-15 07:40
Am aflat in "Gandul" - iata ce scrie : "Cornel Ivanciuc - exclus din redactia Academia Catavencu"

Cu permisiunea moderatorului acestui forum, voi cita inceputul articolului :
"Cornel Ivanciuc - exclus din redactia Academia Catavencu"
Ziarul Gandul | 15 decembrie 2006 - Jurnalistul Cornel Ivanciuc va scrie la ziarul Ziua, dupa ce a fost exclus din redactia saptamanalului Academia Catavencu de catre Senatul publicatiei, ca urmare a colaborarii lui cu fosta Securitate. Potrivit editiei din aceasta saptamana a Academiei Catavencu, Cornel Ivanciuc si-a dat demisia din functia de sef al Biroului Investigatii si va inceta de luni sa mai scrie in saptamanal. In material se spune ca motivul il reprezinta "colaborarea cu fosta Securitate intr-o masura mai mare decat a declarat in 1995". "Cornel Ivanciuc a fost asumat de colegi timp de 12 ani, dar, ca urmare a noilor informatii aparute recent, Senatul Academiei Catavencu a decis ca el nu mai poate face parte din redactie", se mai arata in textul citat.
Ce mincinosi ! au inceput dintr-o data sa aiba constiinte ! Sigur altul a fost motivul real si sigur il vom afla, caci in tara asta nu exista secrete.

Nitu Rodica (...@yahoo.com, IP: 82.208.142...)
2006-12-15 09:36
Re: Ce s-a ales din promisiunile catavencilor ca va ramane cu ei ?!

La 2006-12-15 04:37:06, Raquel a scris:

> Se pare ca acestora nu le-a mai convenit sa fie colegi cu dl.Ivanciuc,
> sau poate initiativa plecarii ii apartine, oricum venirea la "Ziua"
> sper sa fie de bun augur si sa putem citi in curand anchetele sale, la
> fel de reusite precum aceea numita " Marinarul Basescu a navigat spre
> Cotroceni cu tabacu’ ".
>
Dar, Oriana, cum te asteptai sa fie tratat de niste politicieni occidentali un sef de stat invitat la o festivitate? Ca al nostru, sa-ti tranteasca in fata, la un moment solemn cum a fost o investire de ministru, ce cred despre tine si ce sentimente au? Acestia sunt oameni binecrescuti si politicieni care stiu ca indiferent ce gandesti, totul se ascunde in spatele unui zambet. Asadar amabilitatea si buna crestere a politicienilor de la Bruxelles nu poate fi luata mai mult decat ce este: o atitudine strict protocolara.

Oriana din http://www.ziualibera.blogspot.com/ (...@hotmail.it, IP: 62.101.126...)
2006-12-15 16:59
"o atitudine strict protocolara" ? nu cred

Am vazut filmate pe la toate telejurnalele, comentarii pozitive peste tot, am citit cam ce scrie presa europeana, idem. Sigur sunt niste ipocriti, dar pe Basescu l-am vazut mereu inconjurat de tipi importanti si tratat cordial, ori in alte reuniuni, au fost evidente antipatii, luari de distanta, fara nici o jena, intre stabii UE.

Nu sunt de acord ca un premier sa fie pur si simplu terfelit mediatic, de ex., mie personal, imi sta in gat Frodi, dar... cand vad ca de vreo 2 sapt. incoace, oriunde se prezinta e huiduit, fluierat si insultat, paradoxal pana si de stangime si de sindicate, iti spun sincer, imi pare rau pt. el, in fond el e premier acum, si macar din bun simt, nu faci bordel ca la talcioc insultandu-l in fata lumii.
Asta pt. mine nu mai e democratie, e golanie. Asa ceva e tolerabil in tari mizerabile, nu in Europa.

-----------
> Dar, Oriana, cum te asteptai sa fie tratat de niste politicieni occidentali un sef de stat invitat la o festivitate? Ca al nostru, sa-ti tranteasca in fata, la un moment solemn cum a fost o investire de ministru, ce cred despre tine si ce sentimente au? Acestia sunt oameni binecrescuti si politicieni care stiu ca indiferent ce gandesti, totul se ascunde in spatele unui zambet.

Asadar amabilitatea si buna crestere a politicienilor de la Bruxelles nu poate fi luata mai mult decat ce este: o atitudine strict protocolara.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00664 sec.