Ziua Logo
  09:46, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-12-11
Serlan Dinus din Geneva (...@yahoo.com, IP: 81.12.178...)
2006-12-11 19:41
Adicalea

Ioan Niculae face hotii pe care statul vrea sa le teaca la DATORIA PUBLICA ! Pai atunci de ce mai avem stat? Sa trecem la ginti si la triburi si sa facem ce vor muschii nostrii! Daca nu avem cap !
La congresul PSD nu s-a zis nimic de aceste hotii, la fel si la congresele ce se anunta la PNL, PD, PDL, P.....s.a.m.d. . . .
Avem presedinte , ca Rege nu vrea Constitutia, el nu sesizeaza Ministerul Justitiei ? De ce mananca, vorba lui Cosbuc, pilaf degeaba !
M-am saturat de datorii publice pe care le fac tot felul de excroci care au falimentat bancile "cu credite neperformante" pe care le-am platit tot "public" . . aceste credite declarate neperformante trebuia sa implice pe comisarii de credite din banci , da sunt de ascord sa le platim de la datoria publica , dar Banca Nationala si comisarii de credite neperformante trebuie tinutzi in inchisoarea publica , ca sa nu zic ca la sumele astea aiuritoare ar trebui executati altfel decat judecatoreste . . . Putere nu ne mai fura, suntem fara averile pe care le-am avut , fara capitalul pe care l-am dat conform legilor comuniste si securiste . . murim de foame si rabdam destule privatiuni pe punga nostra si voi nu va putetzi plimba fundurile si capatanile decat in masini de import ca va e rusine! Rusine sa va fie ca traiti cu noi in aceasta roMANIE si ne lasatzi la cheremul banditzilor!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00555 sec.