Ziua Logo
  10:05, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-11
Tereza Popa din Cluj, Romania (...@yahoo.com, IP: 81.180.161...)
2006-12-11 04:27
Eroare de greseala

ca sa zic asa... De fapt, dl Soros n-are nici in clin nici in maneca, din pacate, cu ce fac cei care au pus mina pe urmasele a ceea ce a fost la inceputul anilor 90 fundatia condusa de Sandra Pralong... Credeti ca e singurul donator aiurit de bastinasii care cica i-ar promova principiile si filosofia de viata ? Majoritatea ONGurilor au fost de la inceput plasate in bratele unor fosti pioneri fruntasi pe ramura pioneristica si utecisti cu dosar "sanatos", un fel de "prelungiri" apartinice ale caracatitei securisto-comuniste, pretinzand ca sunt elemente active ale societatii civile (Hi, hi, care societate civila ????)

Iar activitatile respectivelor institutii se regasesc mai ales in frumoase rapoarte anuale, pe suport magnetic sau in dosare frumos spiralate si cu coperti lucioase, impanate or ba si cu imagini, ca doar hartia suporta orice, nu-i asa ? Zicem ca el (donatorul) si facem ca noi. Iar dupa noi, potopul... Cam asa cred ca gandesc marii oengisti romani... Fie din instituii pur romanesti fie din reprezentatele locale ale unor ONGuri straine (in care lucreaza tot "ai nostri". Adica ai lor)
Nu de alta, dar in teren, vedem ca NU vedem mai nimic din vagoanele de bani intrate dupa 1990 pentru sistemul ONG, fie din Europa fie din America. Dar, treaba lor, probabil ca au trebuit /trebuie sa cheltuiasca niste bani, ca sa nu para incompetenti...

Pe cand luati la purecat sistemul ? Incepand cu FDSC si toate celelalte "nationale" din domeniul neguv.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00656 sec.