Ziua Logo
  09:47, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-12-09
Serlan Dinus din Geneva (...@yahoo.com, IP: 86.105.29...)
2006-12-09 23:34
CATRE MINISTERUL FINANTELOR , SRI, DNA . . .

Proprietatile magnatului

Ioan Niculae si-a infiintat si un SRL, cu scopul de a capusa, in propriul folos, celelalte societati comerciale pe actiuni din care face parte. Astfel, in SC INTERAGRO SRL, fostul ofiter de securitate detine o participatie de 90% si o sumedenie de datorii, in special catre SC INTERAGRO SA, la care nu este unic actionar. Iata o parte dintre proprietatile lui Niculae:

Zimnicea:

SC INTERGAZ SRL, Brutarie, fast-food, restaurant, supermarket, laborator de cofetarie-patiserie, minimarket, discoteca Disco Hope (capacitate 1200 de locuri), alte doua magazine, fabrica de produse lactate, moara, fabrica de procesare tutun (SC TOBACCO PROCESSING FACTORY), statie de betoane si silozuri de cereale, vila construita chiar pe malul Dunarii, in zona de frontiera, crescatorii de cai, struti, pauni, fazani, caini de rasa si alte animale, sera, doua lacuri pe care le foloseste abuziv, apartinand de fapt municipalitatii si altele.

Alexandria:

Complex comercial cu brutarie, magazin alimentar, depozit en gros, magazin de desfacere, club si discoteca Disco Smile, Abatorul SC CICALEX SA de la Poroschia, in apropiere de Alexandria.

Rosiorii de Vede:

Brutarie si magazin alimentar.

Giurgiu:

Complex comercial cu brutarie, magazin alimentar si un punct de lucru.

Videle:

Complex comercial cu brutarie si magazin alimentar.

Turnu Magurele:

Fostul combinat de ingrasaminte TURNU, din Turnu Magurele, care a ajuns un simplu punct de lucru al altei firme pe care o controleaza, si anume SC VIROMET SA, Victoria-Brasov, sub denumirea SC DONAU CHEM.

Pe teritoriul judetului:

La Smardioasa detine un centru de vinificatie. De asemenea, a preluat majoritatea fostelor IAS din Teleorman, pe care le-a distrus controlat. Are in administrare o suprafata de circa 50.000 ha teren agricol si paduri.

In tara, Niculae controleaza:

SC Asigurarea Romaneasca - ASIROM SA, SC ASIROM LEASING SA, fosta Societate Nationala "Tutunul Romanesc" SA, prin interpusi, Rafinaria ASTRA ROMANA SA, Ploiesti, Clubul de fotbal ASTRA Ploiesti, combinatele de ingrasaminte chimice AZOCHIM SA Savinesti-Neamt si SOFERT SA Bacau, SC CLUB A.RO SA, Complexul CARMEN SA Venus, Constanta, SC ALCO-ZIM SA Zimnicea, SC COMCEREAL SA Ialomita, SC COMCEREAL SA Ialomita, SC CEREALCOM SA Bacau, SC CEREALCOM SA Teleorman, Fabrica de ulei de la Rosiorii de Vede (falimentata), SC INTERACTION SRL, SC DAIRY Zimnicea, SC INTERCEREAL SA Fetesti, SC MULTIFRUCT Impex SRL, Pietrosani, Teleorman si SC ROM-ITAL SRL, Zimnicea. Mai detine o vila intr-un cartier rezidential din Capitala, in portofoliul lui Ioan Niculae aflandu-se peste 30 de societati comerciale, inclusiv imobiliare si de agrement.

Opiniile cititorilor

Cititorii ZIUA continua sa urmareasca cu interes serialul cu privire la crima organizata a lui Ioan Niculae in sudul tarii, dar si in teritoriu. Astazi prezentam alte opinii care ni s-au parut interesante.

"Izolare pe viata"

"Ma gandeam daca ceea ce scrieti dvs. este adevarat - si sigur ca este, ca am auzit mai multe despre acest domn Ioan Niculae, <<proprietar>> al Teleormanului -, atunci este reala pozitia domniei sale printre cei mai bogati romani? Cred ca daca s-ar scadea din averea extraordinara a dlui Ioan Niculae datoriile pe care le are acesta ca persoana fizica - administrator al firmelor sale, ar trebui sa se publice si un top al celor mai saraci, ca ar iesi pe minus. In concluzie: daca tot se stie despre fraudele comise si afacerile dubioase, de ce nu se pune sechestru pe bunuri, urmand ca acestea sa se valorifice pentru recuperarea prejudiciului, iar dlui Niculae - <<izolare pe viata>>?" (Bogdythekid)


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00642 sec.