Ziua Logo
  10:01, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2006-12-07
Demolatorul (...@yahoo.com, IP: 193.180.189...)
2006-12-07 21:24
Ptr Ingineru

Vezi d-aia se zice ca cei cu scoala se impart in intelectuali si ingineri. Regula se aplica perfect in cazul tau. Din fericire sunt si ingineri care isi folosesc capul si la altceva decat la pus pe perna.

Nu ai inteles nimic din ceea ce am spus, pentru ca nu poti intelege diferenta dintre exibitie si credinta, si te grabesti sa cataloghezi, in stilul maniei proletare la care ai fost cursant. Intr-adevar Ceasca nu a dat rateu cu tine, esti un "om nou" adaptat la conditiile societatii multilateral indobitocite, cu frustrari dobandite prin cele strainataturi care nu ti-au confirmat asteptarile.

Conform perceptiei tale, noi cei de alta parere trebuie sa tacem ca am fi minoritati. Si Hitler, sau mai nou talibanii a fost adusi la putere tot democratic... poate ai auzit.
Democratia, daca ai timp sa citesti, se refera la sfera politicului si nu la domeniul privat. Voi, astia care va credeti democrati ati ajuns sa demolati cladirile istorice din Bucuresti tot sub pretextul democratiei. Acum va insinuati si-n viata privata a celorlalti sub pretext ca ati fi majoritari.

Daca atata respect aveti pentru simbolurile crestine, incat sa le folositi in orice scop, calcand in picioare semnificatia lor atunci nici nu ma mai mir ca sunteti niste fundamentalistii refulati. De ca sa nu avem si noi falitii nostri?

Ce nu incetez sa ma mir este cum limbajul scabros folosit in tot spatiul public romanesc inclusiv in scoli (chiar in fata icoanelor) nu va deranjeaza. Dar ce sa va deranjeze caci cu siguranta sunteti dintre cei care il utilizeaza, cu sete, in mod curent. Si atunci incep sa va inteleg nevoia de simboluri crestine peste tot si de rugaciuni catre Dumnezeu ca sa va ajute.

Cand am spus ca tara asta inca mai are oameni inteligenti m-am gandit la cei care pot avea si o perspectiva asupra viitorului, si nu la cei care traiesc cum ii bate vantul de azi pe maine crezandu-se buricul pamantului.

PS De cate ori pe zi si cate din cele 10 porunci din Biblie le incalci, in mod democratic? Sau poate ca ar trebui sa amendam si Sfinta Scriptura si sa facem referendum asupra acestor porunci? Caci, nu-i asa, dictatura prostiei democratice trebuie sa triumfe?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00658 sec.