Ziua Logo
  10:13, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-12-24
toni din Bucuresti (...@rol.ro, IP: 82.76.12...)
2005-12-24 14:28
Presa romana se da in barci

Aceasta recenta expertiza a legistilor poate insemna o rasturnare spectaculoasa a situatiei . Sigur , este prematur sa o acceptam , dar putem sa anticipam consecintele in cazul in care s-ar dovedi corecta .

Presa romana a declansat o isterie nationala cu cazul asta , ziarele romanesc s-au intrecut in epitete de genul "Criminalul de la Tanacu" , "Crima ca in Evul mediu" . Presa l-a prezentat pe preotul Daniel Corogeanu drept criminal inaintea unei decizii judecatoresti , lucru foarte grav .
Acum cand ar fi posibil sa se descopere ca Daniel Coregeanu este nevinovat , in loc sa se pregateasca sa-si ceara scuze pentru minciunile scrise , merge in continuare pe aceeasi linie . Si isi mai zice "a patra putere in stat" . Eu cred ca presa romaneasca vrea sa ne arata ca are mai mult "circ" si "numere acrobatice" decat "putere in stat " , fie si ea si a 4-a .
Mai ales ca presa a mai pierdit anul asta 2 batalii , cele cu presedintele Basescu , in criza osticicilor si la inundatii ( Va mai aduceti aminte titlurile mincinoase in care se spunea ca jumatate din teritoriul tarii se afla sub ape ? ) .

In urma isteriei declansate au fost aduse prejudicii si tarii noastre . Daca cineva dadea o cautare pe Googla gasea sute de mii de pagini care contineau informatii despre "crima" de la Tanacu , provocata de "obscurantismul religios" . Si daca acum se dovedeste ca a fost o eroare medicala , adica tocmai a unor oameni care se bazeaza pe stiinta ? Toate acele site-uri isi vor cere scuze si vor prezenta noile rezultate ale medicilor legisti? Nu prea cred , pentru ca si ateii au nevoie de miturile lor si de propaganda in favoarea lor .


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00525 sec.