Ziua Logo
  10:00, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2006-12-07
Demolatorul (...@yahoo.com, IP: 193.180.189...)
2006-12-07 16:14
Foate bine a facut!!! Tara asta mai are si oameni inteligenti.

Ori e scoala de stat ori e seminar. Locul icoanelor este in spatiu sacru sau la purtator, nu pe toate gardurile... Chiar credeti ca prin ipocrizie veti mai obtine ceva indulgenta de la Dumnezeu?
Biserica si mai ales popii, mai intai sa traiasca conform celor 10 porunci ale Bibliei si abia apoi sa aiba pretentii la averi si la influenta politica. Sa-i vedem ca iau atitudine si fac ceva fata de violarile de copii, de crimele contra batranilor, de uciderea cainilor fara stapan sau sa-i identifice pe colaboratorii securitatii din randurile lor daca vor sa aiba credibilitate.
In numele democratiei va permiteti, cu nerusinare, sa-i excludeti pe cei de alta parere. Si cine o face mai cu furie: creatorii si vizitatorii bordelurilor.
Nu va apuca greata cand vedeti pe ecranele TV numai prostitutie si hotie? Sau asta nu va deranjeaza?
Uitati-va bine in jur in ce mizerie morala traiti, faceti-va curat in suflet sin casa si abia apoi excomunicati-i pe cei de alta parere. Vedeti-va lungul nasului

In Vest scolile sunt pictate cu flori si povesti si nu cu insemne religioase.
Or sa vina strainii sa munceasca in Romania la preturi mici, dar o sa vina cu religia lor si atunci o sa vedeti ce de simboluri religioase vor fi in scoli unde voi veti fi minoritari. Dar de unde minte sa prevezi? Ca doar cei destepti au plecat din tara de mult...

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.60...)
2006-12-07 17:55
Re: Foate bine a facut!!! Tara asta mai are si oameni inteligenti.

Caraghiosule, o icoana poate fi in acelasi timp, obiect decorativ, opera de arta, reprezentare cu conotatii istorice sau nationale, simplu tablou etc. Asa ca nu mai bate campii.

Demolatorul (...@yahoo.com, IP: 193.180.189...)
2006-12-07 18:51
Ptr Sobru

Inteleg ca te omoara dorul de arta si de tablouri... (si zici ca nu esti ipocrit?).
O fi, pesemne, cultura mostenita de la Ceasca? V-ati invatat cu preaiubitul si stimatul, inramat in fata ochilor, si cum nu vreti sa pierdeti nici o oportunitate l-ati inlocuit cu alte imagini, profitabile azi.
Argumentele tale, cate sunt, sunt de toata jena. O icoana are o semnificatie dincolo de vorbele aruncate cu naduf de propagandisti cu simbrie.
Mi-e greata de limbajul ultra vulgar din societatea romana, pe care il auzi in scoli, parcuri, strazi, ... parlament. Ca sa nu mai vorbesc de moralitatea celor care se declara cu emfaza majoritari. In asa companie o icoana este mai degraba manjita. Dar ptr. voi ,smecherii care va folositi de orice in folos propriu impietatea nu exista. Exista numai nesimtirea.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00612 sec.