Ziua Logo
  11:59, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-12-24
Mark din CENTURY 21 (...@rcn.com, IP: 207.38.226...)
2005-12-24 04:45
Basescu solutia imorala

Pentru toti cei care considera basescianismul o politica de stat ,aventurile lui Tom si Jerry sunt de departe superioare Cidului.
Asta este blestemul din care romanimea nu va reusi sa evadeze inca 3-4 ani probabil,procentul de looseri depaseste cu mult numarul winnerilor.Caricatura politica Basescu este exact ceea ce majoritatea merita .
Sarbatori fericite tuturor !

bibicu din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.78.75...)
2005-12-24 16:08
Re: Basescu solutia imorala

Intru totul de acord! Looserii de pe vremea lui Bombo, au observat deja ca nici vorba sa se puna in practica "promisiunile de mai BINE" din campania electorala. Ba din contra, ei observa ca de exemplu, cota unica de impozitare, este o masura de dreapta, menita sa aduca mai multa bogatie celor BINE platiti si mai multe sacrificii celor PROST platiti. De aceea looserul lui Bombo, tot nemultumit va ramane, chiar daca Basescu o sa umple Piata Victoriei cu tepe de lemn de cires.:)))))) Loviturile de imagine nu tin o vesnicie. Foamea insa, DA! Cred ca e cazul ca traienel sa renunte la fitze si sa puna osul la o treaba adevarata. Caci numai maine nu-i poimaine si se apropie integrarea. Care integrare tot pe cocoasa amaratului de rand va fi aruncata. Adica a looserului perpetuu, caruia cred ca n-ar fi rau sa-i ridicam o statuie sub care sa stea scris: statuia a fost ridicata in cinstea celor care au faurit o flota si acum se uita in zare ca fraierii, a celor care au depus bani la SAFI, FNI, si alte "jocuri" filantropice, si care acum n-au nici macar bani de cosciug!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00684 sec.