Ziua Logo
  10:02, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-07
Ioan Danila din Vaslui & Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.36.44...)
2006-12-07 02:29
PE HALAICU; VIOREL LIS; VANGHELIE DE LA SECTORUL 5 SI ALTI PRIMARI - CINE IA CONDAMNAT?

Ceea ce face Arhitectul Bold si concubina sa este continuarea activitatii incepute de Halaicu; Lis sau Vanghelie in Bucuresti. Ca ei, mai sunt si pe la alte sectoare sau primarii din tara, insa pe acestia in fabricarea de acte false a unor proprietati, e greu sa-i fi intrecut cineva. Acum sunt toti bine-mersii, si-au lasat nevestele batrine si au luat altele mai tinere instarindu-le pe toate si, pina acum totu-i bine mersii. Nimeni nu-i deranjeaza de unde au atitea averi?
Eu unul astept ca in viitoarea guvernare sa vina la putere STANGA UNITA si sa-i deposedeze de averi pe acesti avari, asa cum au promis si am citit in Programul lor.
Intrebindu-l pe liderul acestui partid ILIE NEACSU cum se va putea infaptui aceasta minune, acesta mi-a dat un raspuns nesemnificativ in care spunea ,, asteapta sa ne vezi la guvernare si ve-i vedea". Sunt deacord cu aceasta ipoteza insa rabdarea mea si a altora a inceput sa fie insuportabila avind in vedere ca boi, romanii am dat votul nostru celor ce azi ne reprezinta si, ce am realizat. Unde e promisiunea aceea ca ,,vom trai bine"? Inca mai speram.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00585 sec.