Ziua Logo
  09:45, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-04
plongeur.alpin (...@yahoo.fr, IP: 87.91.117...)
2006-12-04 22:48
Re: Fara religie.

Pe undeva distractiv. As pune pariu 100/1 ca, daca neinspiratul profesor nu atzatza discutia, problema in cauza nu ar fi interesat, nici deranjat, pe nimeni, nici din societatea civila, nici din CNCD, care nu-si prea gaseste obiectul functionarii (desi se pare ca ar exista cate ceva, tot de catre minoritate spre majoritate), nici vreun ONG in lipsa de subiecte si nici forumuri, aprinse de ideie, nici macar copii in cauza, cel putin la nivelul aisat.
Profesorul in cauza, daca era mai filozof, integrat in realitatea sociala, ar fi lasat macar ceva timp de gandire pana la impingerea cugetarii, judecand mai adanc contextul in care vietuieste. Daca, in plus, constatarea facuta se referea la icoane expuse intr-o clasa de arta, dupa cum s-a spus pe undeva si nu intr-o clasa oarecare, atunci era filozof daca tacea.
In privinta oilor negre ale Europei si a lumii, daca asta ar fi, numai, criteriul, garantez ca oile noastre ar avea culoarea mai alba decat al celei mai albe oi vazute in UE. Mai degraba discutiile generate, in plan guvernamental, mai pot adauga ceva negru lanii respective. Si daca ne indreptam numai spre Europa care este chinuita numai de aceasta problema am avea inca de gandit, pana la a ajunge macar spre culoarea cenusie a oitelor .

Mr. Daniel Smith a scris

"Nu degeaba sintem oaia neagra a Europei si a lumii. Totul porneste de la modul de gindire. Ce ne lipseste in totalitate"


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00636 sec.