Ziua Logo
  17:29, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-12-17
Adrian v.D. (, IP: 84.162.86...)
2005-12-18 12:53
Craciunul se apropie.....

....iar Anul Nou bate la usa.
Romanii au avut un an greu: aventura ostaticilor, inundatiile catastrofale,in mai multe valuri,criza Europei Unite(economia,Constitutia, bugetul...acum rezolvat gratie doamnei Merkel, in care eu am incredere) care se reflecta si asupra economiei romanesti , ca si pretul "aurului negru" care are o influenta negativa asupra intregii economii mondiale.
Guvernul Romaniei a avut un curs in zig-zac,dar mai ales a amenintat cu demisia....dar s-a ramas doar la un razboi mediatic dintre Palate....

Si totusi romanii pot privi cu incredere anul nou care vine.Integrarea tarii in UE este un proces ireversibil.Ganditi-va ce greu va fi pentru noii candidati la UE(Croatia si poate Jugoslavia)ca sa ne dam seama de sansele uriase ale Romaniei.Dar ce este UE?
Pentru Europa , UE este garantul pacii si bunastarii pe pamantul "batranului continent".Un continent care a cunoscut in istoria sa cele mai cumplite dictaturi ale lumii, cele mai napraznice razboaie,inventatorul colonialismului, sclavagismului modern.UE a adus pacea mult dorita, dar si stabilitate, libertate si bunastare.Tari sarace inainte de 1945(cu un PIB mai mic sau egal cu al Romaniei la acea data)ca Portugalia, Grecia,R.Irlanda, Spania, au reusit "minunea" unei bunastari colective, greu de anticipat inainte de cel de-al II-lea RM......

Daca n-ar fi Basarabia, pamant sfant romanesc, teritoriul uitat de "emanatii" unei Revolutii furate si in sange decapitata de idealuri....
"Ajuta-te singur" devine pentru noi romanii un motto exemplar, pentru ca UE,cu toata politica sa externa, in acest caz,nu ne poate ajuta.Mai ales ca aventurile unui Schröder si dependenta Uniunii fata de gazul Moscovei(dependenta voita de anumite cercuri occidentale!) este mai mult decat o realitate.Ce era de facut la Bucuresti, s-a infaptuit:siguranta tarii este dublu asigurata de UE si NATO/ trupele USA. Presedintele are poate multe defecte(totusi romanii au votat dintre doi fosti,pe cel mai putin expus!)insa nu putem sa-i trecem cu vederea aceasta noua pozitie forte a Romaniei.O dovada de maiestrie diplomatica.Cu toate ca nu sunt un "pedist", trebuie sa fiu orb sa nu recunosc unele realizari, caci de criticat este mai facil(chiar si intelectual!)

Iar Unirea Basarabiei cu tara se va infaptui odata cu cresterea bunastarii Romaniei.Daca tara devine "atractiva", doar atunci multi moldoveni-in parte, rusificati- vor dori si ei unirea.Si precum s-a unit RDG cu RFG(de unde o integrare a R. Moldova in Uniune??)asa se va intampla si cu cele doua teritorii romanesti.....Aceste calcule nu pot fi puse la indoiala decat de prm-isti si "nationalistii"psd-isti(racolati dintre nationalistii pcr-isti!) doua partide care inca nu s-au reformat.Sau, nu indeajuns.
Sunt convins insa, ca intre alegatorii celor doua partide, se gasesc si alegatori care vor Unirea,insa mai trebuie sa stii si CUM si CU CE FEL de politicieni defilezi in fata lumii...

O duminica placuta!
Adrian

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.239...)
2005-12-18 13:44
Re: Aventura ostaticilor?

Nu cred ca a fost asa ceva.
Eventual se poate vorbi despre o actiune de o actiune deosebit de inteligenta a SRI-ului de a le plasa teroristilor o "galusca otravita" pe care acestia au muscat-o cu brio!

Fara gluma ... asta da actiune ... si copii au jucat tare de tot ... se pare ca singurul Sorin era nevinovat la lovitura asta inteligenta!

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.239...)
2005-12-18 13:50
Re: Craciunul se apropie.....

Nu exista nici un "emnat al vreunei revolutii furate"
A fost o revolta populara continuata cu o lovitura de stat militara !
Pentru ca nu dadea bine o lovitura militara armata a pus in tarii pe cel recomandat de Maskva.
Evident ca omul rusilor nu putea fura farfuria basarabeana de sub barba Moscovei !

dar cum fiecare teritoriu apartine celor care -l locuiesc ... in mod sigur in 10 ani Romania va deveni FOARTE atractiva ptr Rep Moldova ... si decizia poporului moldovean de a se uni cu Romania nu poate fi oprita...

Am zis ... haugh!

Changeman (...@inbox.com, IP: 81.180.178...)
2005-12-18 15:49
Re: Aventura ostaticilor?

Sa judecam :

"Eventual se poate vorbi despre o actiune de o<< actiune deosebit de
inteligenta a SRI-ului >>(1)de a le plasa teroristilor o <<"galusca
otravita" >> (2) pe care acestia <<au muscat-o cu brio!>>(3)"

Hm...

Din (1) => un serviciu care expune 3 ziaristi e un serviciu... tampit, nu inteligent. A fost cea mai idioata actiune a unui serviciu secret care s-a terminat cu bine numai datorita legaturilor vechii Securitatii in acea zona=reabilitarea INTERNA a Securitatii...

Din (2) => teroristii sunt tampiti pentru ca inghit asemenea "galusti otravite"... ca sa faca jocul S.R.I.-ului si sa ridice mingea la fileu tot fostei Securitati...iar faptul ca au "muscat-o cu brio" nu face decat sa demonstreze pe teren ca teroristii islamici care inghit pe teren si in araba momeli gandite in limba romana ,sunt proba vie a validitatii cursurilor de Diversiune si Dezinformare de la S.R.I.,A.N.I, etc.

Harbuzache,din pacate , silogismele din (1) si (2) indica faptul trist ca Erlangen-ul tau este foarte aproape de Baneasa si plopii fara sot sunt pe undeva pe la Branesti...

Sobru (...@yahoo.com, IP: 85.186.129...)
2005-12-18 16:16
Re: Aventura ostaticilor?

Nu Sorin, ci Ovidiu Ohanesian de la Romania libera a fost singurul nevinovat. El a fost si cel legat si singurul batut.
Ohanesian e tot cel care i-a arat Basescului semnul cum ca-i securist, cu ceva timp inainte de "rapirea" rezolvata evident de acelasi Basescu, Basescu ce-i de atunci intr-o dragoste mare cu serviciile care au actionat nemaipomenit.

simple (...@yahoo.com, IP: 86.120.153...)
2005-12-18 16:54
Povesti despre povesti

Ce idiotenie. Rapirea pusa la punct si aparuta din senin EXACT in momentul in care reforma justitiei capatase OK de la CE si trebuia dusa in parlament. Basescu si-a inscenat singur o chestie care sa tina 55 de zile tara PE LOC, si al carei rezultat previzibil trebuia sa fie: 1. caderea lui basescu - omul axei si 2. stop oricarei incercari de schimbare in justitie, apoi guvern PSD & all. Acelasi tratament aplicat in primele saptamani de guvernare Angelei Merkel - tot de dreapta si pro-americana.

Ovidiu Ohanesian este un om handicapat. A fost batut pentru ca la vestea ca Sorin urma sa fie omorat, a intrat intr-un blocaj psihic si oamenii trebuiau sa omoare ei - nu sa le moara marfa singura pe raft.

traktorist din SMT (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-12-18 17:02
Armata e cu noi ! Mai glumetzule !

La 2005-12-18 13:50:05, Harbuzache a scris:

>&nbsp;Nu exista nici un "emnat al vreunei revolutii furate"
>&nbsp;A fost o revolta populara continuata cu o lovitura de stat militara !

Revolta a fost organizata de cei care au dat jos zidul berlinului. Daca era dupa romani si acum visau sa poata instala un telefon in casa. Cit despre pasapoarte isi puneau si acum pofta-n cui.
Va place sau nu, America este cea care a dat tonul... " revolutiilor spontane " si au fost pregatite cu citziva ani inainte .
" Gospodin Gorbaciov, darima zidul acesta ! " si s-a darimat !

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.201...)
2005-12-18 18:13
Re: Aventura ostaticilor varianta Changeman

Gresesti ca de obicei ....
1) actiunea a fost bine gandita si pregatita de SRI si in loc de galusca otravita hai sa zicem corect "cal troian", se stia ca mafia araba din Ro finanteaza terorismul international si au vrut sa-i cada pe urme si sa-i vina de hac .... ceea ce au si reusit !
sau ai uitat ca americanii au trecut prin piepten toata zona si au arestat toti suspectii!
SRI-ul nu a trimis 3 ziaristi ci doi agenti sub acoperire si un ziarist. Deci nu e tampit decat cel care crede ca ei ar fi tampiti!
2) Teroristii nu au stiut ca fac jocul cuiva ei au muscat-o ... si asta i-a costat!
3) Vezi ce a declarat si frantuzoaica ... si de ce nu stie de ostatici romani ci numai de pioni otraviti !
Erlangenul meu se afla langa N&uuml;rnberg .... si la fel si Branesti-ul si Baneasa mea!

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.201...)
2005-12-18 18:28
Re: Sobru Aventura ostaticilor?

L
Nu bag mana in foc ca ar fi asa cum spui ....

Ptr arabi care nu stiau de unde sufla vantul toti erau niste ostateci ... si le era tot una pe cine il impusca.

Ohanesian i-a aratat lui basescu asa cum zici dar se pare ca era tot din sistem ...

sorin pentru ca a fost singurul nevinovat ... a fost cinstit si de frantuzoaica care a raspuns invitatiei de nunta rtocmai ca il stia nevinovat1

mai stai stramb un pic si incearca sa judeci drept ;-))


a 2005-12-18 16:16:35, Sobru a scris:

>&nbsp;Nu Sorin, ci Ovidiu Ohanesian de la Romania libera a fost singurul
>&nbsp;nevinovat. El a fost si cel legat si singurul batut.
>&nbsp;Ohanesian e tot cel care i-a arat Basescului semnul cum ca-i securist,
>&nbsp;cu ceva timp inainte de "rapirea" rezolvata evident de
>&nbsp;acelasi Basescu, Basescu ce-i de atunci intr-o dragoste mare cu
>&nbsp;serviciile care au actionat nemaipomenit.
>&nbsp;

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.201...)
2005-12-18 18:38
Re: Armata e cu noi ! Mai tracturist

Eu nu am intrat atat de adanc in problematica ... evident ca e cum spui...

Dar generalul picior de gips care l-a inlocuit pe cel care a dorit sa fie generalul cu umarul in gips dar a gresit tinta si a murit de hemoragie ... a executat exact contrariul ordinelor primite si i-a bagat pe toti militarii in cazarmi si astfel ceasca a ramas fara aparare si a uschit-o cu halicopteru.

Ah ... ca generalul piciorus de gips a fost prelucrat la Balaton in acea vara ... si ca amicii de la balaton au ascultat vorbele marelui Urs care si acesta la randul lui s-a inteles cu ursul grizly ... e altceva...
Dar revolta de la Timisoara a fost spontana ... si i-a luat pe toti pe nepregatite ... iar cei care ulterior au dat lovitura de stat militara au pus in fruntea fiecarui judetz pe chiar comandantul garnizoanei .... deci lovitura militara mascata asta a fost!
Iar ca si poporul a dorit rasturnarea lui ceasca ... s-a strigat in gura mare armata e cu noi ... ceea ce de fapt a si fost!

Katty din V&auml;xj&ouml; Suedia (...@home.com, IP: 83.252.167...)
2005-12-18 18:42
Re: Armata e cu noi ! Mai glumetzule !

La 2005-12-18 17:02:03, traktorist a scris:

>&nbsp;La 2005-12-18 13:50:05, Harbuzache a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Nu exista nici un "emnat al vreunei revolutii furate"
>&nbsp;>&nbsp;A fost o revolta populara continuata cu o lovitura de stat militara !
>&nbsp;
>&nbsp; Revolta a fost organizata de cei care au dat
>&nbsp; jos zidul berlinului. Daca era dupa romani si acum visau sa
>&nbsp; poata instala un telefon in casa. Cit despre pasapoarte
>&nbsp;isi puneau si acum pofta-n cui.
>&nbsp; Va place sau nu, America este cea care a
>&nbsp;dat tonul... " revolutiilor spontane " si au fost
>&nbsp;pregatite cu citziva ani inainte .
>&nbsp;" Gospodin Gorbaciov, darima zidul acesta ! " si
>&nbsp; s-a darimat !
>&nbsp;


Asa , de ce nu a zis America mai devreme cu 20 de ani "gospodin" da jos zidul asta ? Pentru ca n-a putut decit sa-si apere poponeata proprie. Asa ca nu te mai impauna cu exaferari de pomana. Zidul a cazut cind a vrut rusul nu cind a vrut americanul !!!

ingineru din vancouver (...@yahoo.com, IP: 209.121.38...)
2005-12-18 18:49
Re: Ohanesian e tot cel care i-a arat Basescului semnul cum ca-i securist... adica vrei sa spui ca tu nu stiai...

... inainte de alegerile de anul trecut ca Basescu a fost securist ??
Esti penibil, bade ! :-))


La 2005-12-18 16:16:35, Sobru a scris:

>&nbsp;Nu Sorin, ci Ovidiu Ohanesian de la Romania libera a fost singurul
>&nbsp;nevinovat. El a fost si cel legat si singurul batut.
>&nbsp;Ohanesian e tot cel care i-a arat Basescului semnul cum ca-i securist,
>&nbsp;cu ceva timp inainte de "rapirea" rezolvata evident de
>&nbsp;acelasi Basescu, Basescu ce-i de atunci intr-o dragoste mare cu
>&nbsp;serviciile care au actionat nemaipomenit.
>&nbsp;

Catalina Tarziu din san francisco (...@yahoo.com, IP: 67.124.86...)
2005-12-18 18:57
Re: Craciunul se apropie.....

La 2005-12-18 12:53:09, Adrian v.D. a scris:

>&nbsp;...Ce era de facut
>&nbsp;la Bucuresti, s-a infaptuit:siguranta tarii este dublu asigurata de
>&nbsp;UE si NATO/ trupele USA. Presedintele are poate multe defecte(totusi
>&nbsp;romanii au votat dintre doi fosti,pe cel mai putin expus!)insa nu
>&nbsp;putem sa-i trecem cu vederea aceasta noua pozitie forte a Romaniei.O
>&nbsp;dovada de maiestrie diplomatica.

in ce consta originalitatea lui, in ce consta aportul sau la
apropierea de SUA, NATO si UE? Care ar fi aceasta "noua pozitie"
forte a Romaniei datorata lui Basescu?

Caci daca ne uitam putin la istoria recenta a Romaniei, vom
constata ca Basescu nu face altceva decat continua un drum
inceput de guvernarea CDR, pe care el, ca rerprezentat al
mafiei FSN-iste devenita PSD & PD, incearca s-o deturneze
conform intereselor sefilor sai.

In timpul guvernarii CDR, 1996-2000, s-au pus bazele colaborarii
in cadrul parteneriatului pentru pace cu NATO, au avut loc primele discutii
despre amplasarea bazelor militare americane in Romania,
s-au facut primii pasi de aderare la UE. Nu numai atata, dar guvernarea
CDR, sabotata de actualul presedinte Basescu, a creat
legislatia regionalizarii Romaniei.

Mafia PSD-ist - PD-ista s-a repliat printr-un joc murdar pentru
a controla un proces fara intoarcere demarat de CDR. Mafiotii
ex-comunisti si ex-securisti au inteles ca interesele li sunt
periclitate, motiv ca au pus la inaintare indivizi dubiosi, precum
Basescu, sa salveze ce se mai poate.

Catalina Tarziu din san francisco (...@yahoo.com, IP: 67.124.86...)
2005-12-18 19:03
Re: Craciunul se apropie.....

La 2005-12-18 13:50:05, Harbuzache a scris:

>&nbsp;Nu exista nici un "emnat al vreunei revolutii furate"
>&nbsp;A fost o revolta populara continuata cu o lovitura de stat militara !

a fost o lovitura de stat care a degenerat intr-o
lovitura populara. In acel moment, conspiratorii,
simtindu-se periclitati (pur si simplu s-au trezit
pusi la colt) au luat masuri drastice pentru a elimina
multimea din institutii si de pe strazi. Asa a inceput diversiunea
"teroristii" si genocidul care a costat viata a peste 1000
de oameni. In final "emanatul" Moscovei s-a impus cu maciuca.

Catalina Tarziu din san francisco (...@yahoo.com, IP: 67.124.86...)
2005-12-18 19:18
Zidul a cazut cind a vrut rusul

La 2005-12-18 18:42:41, Katty a scris:

>&nbsp;Asa , de ce nu a zis America mai devreme cu 20 de ani
>&nbsp;"gospodin" da jos zidul asta ? Pentru ca n-a putut decit
>&nbsp;sa-si apere poponeata proprie. Asa ca nu te mai impauna cu exaferari
>&nbsp;de pomana. Zidul a cazut cind a vrut rusul nu cind a vrut americanul
>&nbsp;!!!

in SUA exista conflicte majore ideologice.
Un segment important al puterii politice din SUA a fost controlat
pana in anii '80 de democrati. In cadrul democratilor cei mai activi
in perioada postbelica au fost stangistii cu legaturi clare
de simpatie fata de Moscova.

In anul 1980 poporul american l-a ales presedinte pe Ronal Reagan,
considerat pana atunci un reactionar anticomunist. Presa stangista,
denumita in SUA "liberala", il batjocorea la tot pasul pe Reagan,
pe care-l considerau retardat mintal. In conceptia "liberalilor" americani
(a nu se confunda cu liberalii clasici, caci liberal in SUA inseamna
socialist) Reagan fiind anticomunist trebuia sa fie reactionar,
prost, incapabil, etc.

Numai ca Reagan a pornit o revolutie in SUA carea continua
si astazi. Republicanii au obtinut suprematia la Casa Alba,
in Congres, Curtea SUprema. In acel moment SUA a decis
caderea Cortinei de Fier. Iar rusii au pus botul.

Changeman (...@inbox.com, IP: 81.180.178...)
2005-12-18 19:25
Re: Aventura ostaticilor varianta Changeman

Cum era de asteptat iti tii fundul pe la Erlangen ( nu-i asa ca ai plecat inainte de `89 ?!) dar ti se ridica tensiunea ad-hoc cand auzi o vorba seaca la adresa SRI-istilor si , in stil elevat si occidental , pui mana pe bata si incepi cu invective cum ai invatat tu pe acolo... Orice om cu capul pe umeri, cu mintea intreaga si cu logica neafectata de barbologiile cu "agenturili care e pe urmele noastre " a ras in hohote de stupiditatea maretei actiuni cusute cu ata alba de la nadragii lui Omar Hayssam care a ridicat mingea la fileu secreto-maniacilor de pe aici numai tu pe acolo te crezi destept si normal pentru admiri SRI-ul. Daca iti plac si ii admiri atat de mult , du-te bre la ei si lasa-ne pe noi ca iti fac legitimatie sigur daca nu ai deja .

Vrei o demonstratie , plopistule ?
Tine-te bine :


" gandita si pregatita "
" galuca otravita "
" au trecut prin piepten toata zona"
" arestat toti suspectii! "
" ...agenti sub acoperire "
" Teroristii nu au stiut ca fac jocul cuiva ei au muscat-o ... si
asta i-a costat!" ( CE I-A COSTAT , COANE ? CAII DE LA BICICLETA ?!)
" de pioni otraviti !"

=> Limbaj 100% securist !

">&nbsp;Erlangenul meu se afla langa N&uuml;rnberg .... si la fel si
>&nbsp;Branesti-ul si Baneasa mea!" Nu te contrazic ...
>&nbsp;

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.207...)
2005-12-18 20:12
Re: ingineru

sigur ca stia si avea dreptate ... era si el din sistem

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.207...)
2005-12-18 20:16
Re: Craciunul se apropie.....

Sunt de acord dar cu completarea ca mai intai a fost revolta la Timisoara si abia apoi lovitura de stat MILITARA la Bucuresti...

fara "armata e cu noi " nu era nici o revolutie!



La 2005-12-18 19:03:52, Catalina Tarziu a scris:

>&nbsp;La 2005-12-18 13:50:05, Harbuzache a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Nu exista nici un "emnat al vreunei revolutii furate"
>&nbsp;>&nbsp;A fost o revolta populara continuata cu o lovitura de stat militara !
>&nbsp;
>&nbsp;a fost o lovitura de stat care a degenerat intr-o
>&nbsp;lovitura populara. In acel moment, conspiratorii,
>&nbsp;simtindu-se periclitati (pur si simplu s-au trezit
>&nbsp;pusi la colt) au luat masuri drastice pentru a elimina
>&nbsp;multimea din institutii si de pe strazi. Asa a inceput diversiunea
>&nbsp;"teroristii" si genocidul care a costat viata a peste 1000
>&nbsp;de oameni. In final "emanatul" Moscovei s-a impus cu
>&nbsp;maciuca.
>&nbsp;

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.207...)
2005-12-18 20:18
Re: Zcatalina idul a cazut cind a vrut rusul...

corect si asa s-a dovedit ca handicapati au fost cei care l-au subestimat pe Reagan.
Reformele lui economice au ridicat din nou america si cele politice au distrus comunismul ... al carui dusman infierbantat era!



La 2005-12-18 19:18:07, Catalina Tarziu a scris:

>&nbsp;La 2005-12-18 18:42:41, Katty a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Asa , de ce nu a zis America mai devreme cu 20 de ani
>&nbsp;>&nbsp;"gospodin" da jos zidul asta ? Pentru ca n-a putut decit
>&nbsp;>&nbsp;sa-si apere poponeata proprie. Asa ca nu te mai impauna cu exaferari
>&nbsp;>&nbsp;de pomana. Zidul a cazut cind a vrut rusul nu cind a vrut americanul
>&nbsp;>&nbsp;!!!
>&nbsp;
>&nbsp;in SUA exista conflicte majore ideologice.
>&nbsp;Un segment important al puterii politice din SUA a fost controlat
>&nbsp;pana in anii '80 de democrati. In cadrul democratilor cei mai activi
>&nbsp;in perioada postbelica au fost stangistii cu legaturi clare
>&nbsp;de simpatie fata de Moscova.
>&nbsp;
>&nbsp;In anul 1980 poporul american l-a ales presedinte pe Ronal Reagan,
>&nbsp;considerat pana atunci un reactionar anticomunist. Presa stangista,
>&nbsp;denumita in SUA "liberala", il batjocorea la tot pasul pe
>&nbsp;Reagan,
>&nbsp;pe care-l considerau retardat mintal. In conceptia
>&nbsp;"liberalilor" americani
>&nbsp;(a nu se confunda cu liberalii clasici, caci liberal in SUA inseamna
>&nbsp;socialist) Reagan fiind anticomunist trebuia sa fie reactionar,
>&nbsp;prost, incapabil, etc.
>&nbsp;
>&nbsp;Numai ca Reagan a pornit o revolutie in SUA carea continua
>&nbsp;si astazi. Republicanii au obtinut suprematia la Casa Alba,
>&nbsp;in Congres, Curtea SUprema. In acel moment SUA a decis
>&nbsp;caderea Cortinei de Fier. Iar rusii au pus botul.
>&nbsp;

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.207...)
2005-12-18 20:25
Re: Ce penibil esti

Odata ca nu sti de gluma s
si apoi ca nici nu esti informat corect.... desi nu am ca sursa de informatie decat ziarele si nu TV -ul ca tine eu tot am aflat ca cu cateva zile inainte de "eliberare" zona in care au fost ascunsi ostaticii a fost bine periata de trupele americane care coordonau din spate actiunea SRI.

Iar faptul ca laud SRI-ul pentru o asemenea operatie inteligenta nu e decat ceva normal .... crezi tu ca unul care e de al lor si locuieste aici in de se deconspira singur .... ha ha ha da naiv mai esti!
Nu mi-ai spus din ce cauza si frantuzoaica ostatica a spus despre ei acelasi lucru? i s-o fi nazarit si ei?






La 2005-12-18 19:25:02, Changeman a scris:

>&nbsp;Cum era de asteptat iti tii fundul pe la Erlangen ( nu-i asa ca ai
>&nbsp;plecat inainte de `89 ?!) dar ti se ridica tensiunea ad-hoc cand auzi
>&nbsp;o vorba seaca la adresa SRI-istilor si , in stil elevat si occidental
>&nbsp;, pui mana pe bata si incepi cu invective cum ai invatat tu pe
>&nbsp;acolo... Orice om cu capul pe umeri, cu mintea intreaga si cu logica
>&nbsp;neafectata de barbologiile cu "agenturili care e pe urmele
>&nbsp;noastre " a ras in hohote de stupiditatea maretei actiuni cusute
>&nbsp;cu ata alba de la nadragii lui Omar Hayssam care a ridicat mingea la
>&nbsp;fileu secreto-maniacilor de pe aici numai tu pe acolo te crezi
>&nbsp;destept si normal pentru admiri SRI-ul. Daca iti plac si ii admiri
>&nbsp;atat de mult , du-te bre la ei si lasa-ne pe noi ca iti fac
>&nbsp;legitimatie sigur daca nu ai deja .
>&nbsp;
>&nbsp;Vrei o demonstratie , plopistule ?
>&nbsp;Tine-te bine :
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;" gandita si pregatita "
>&nbsp;" galuca otravita "
>&nbsp;" au trecut prin piepten toata zona"
>&nbsp;" arestat toti suspectii! "
>&nbsp;" ...agenti sub acoperire "
>&nbsp;" Teroristii nu au stiut ca fac jocul cuiva ei au muscat-o ...
>&nbsp;si
>&nbsp; asta i-a costat!" ( CE I-A COSTAT , COANE ? CAII DE LA
>&nbsp;BICICLETA ?!)
>&nbsp;" de pioni otraviti !"
>&nbsp;
>&nbsp;=> Limbaj 100% securist !
>&nbsp;
>&nbsp;">&nbsp;Erlangenul meu se afla langa N&uuml;rnberg .... si la fel si
>&nbsp;>&nbsp;Branesti-ul si Baneasa mea!" Nu te contrazic ...
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.207...)
2005-12-18 20:26
Re: Uite ce zic chiar acum nemtiii

Ca au eliberat-o pe ostatica germana din Irak !

Suzanne Rosthof arheoloaga !

underinfluence din bucuresti (...@hotmail.ro, IP: 68.156.6...)
2005-12-18 20:32
Re: cite proteste trebuie sa scriu ca sa -mi fie aprobat ?



sau ptr creierul gabrielei pakucs e prea mult si cere ajutorul confratilor sa -si dea cu parerea?
"ce sa-i raspund astuia?"







La 2005-12-18 20:12:56, Harbuzache a scris:

>&nbsp;sigur ca stia si avea dreptate ... era si el din sistem
>&nbsp;

underinfluence din bucuresti (...@hotmail.ro, IP: 68.156.6...)
2005-12-18 20:35
Re: atit la Timisoara cit si la Bucuresti a fost doar un masacru securist



nicidecum revolutie.
Si asta o constat si la tine cind spui " ca numai rusul a dat voie la darimarea zidului" e clar ca nu a fost revolutie si ca tot rusii conduc Romania.
Intreb , la ce folos depunerea de coroane si comemorarile din fiecarea decembrie?








La 2005-12-18 20:18:52, Harbuzache a scris:

>&nbsp;corect si asa s-a dovedit ca handicapati au fost cei care l-au
>&nbsp;subestimat pe Reagan.
>&nbsp;Reformele lui economice au ridicat din nou america si cele politice au
>&nbsp;distrus comunismul ... al carui dusman infierbantat era!
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2005-12-18 19:18:07, Catalina Tarziu a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2005-12-18 18:42:41, Katty a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Asa , de ce nu a zis America mai devreme cu 20 de ani
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;"gospodin" da jos zidul asta ? Pentru ca n-a putut decit
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;sa-si apere poponeata proprie. Asa ca nu te mai impauna cu exaferari
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;de pomana. Zidul a cazut cind a vrut rusul nu cind a vrut americanul
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;!!!
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;in SUA exista conflicte majore ideologice.
>&nbsp;>&nbsp;Un segment important al puterii politice din SUA a fost controlat
>&nbsp;>&nbsp;pana in anii '80 de democrati. In cadrul democratilor cei mai activi
>&nbsp;>&nbsp;in perioada postbelica au fost stangistii cu legaturi clare
>&nbsp;>&nbsp;de simpatie fata de Moscova.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;In anul 1980 poporul american l-a ales presedinte pe Ronal Reagan,
>&nbsp;>&nbsp;considerat pana atunci un reactionar anticomunist. Presa stangista,
>&nbsp;>&nbsp;denumita in SUA "liberala", il batjocorea la tot pasul pe
>&nbsp;>&nbsp;Reagan,
>&nbsp;>&nbsp;pe care-l considerau retardat mintal. In conceptia
>&nbsp;>&nbsp;"liberalilor" americani
>&nbsp;>&nbsp;(a nu se confunda cu liberalii clasici, caci liberal in SUA inseamna
>&nbsp;>&nbsp;socialist) Reagan fiind anticomunist trebuia sa fie reactionar,
>&nbsp;>&nbsp;prost, incapabil, etc.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Numai ca Reagan a pornit o revolutie in SUA carea continua
>&nbsp;>&nbsp;si astazi. Republicanii au obtinut suprematia la Casa Alba,
>&nbsp;>&nbsp;in Congres, Curtea SUprema. In acel moment SUA a decis
>&nbsp;>&nbsp;caderea Cortinei de Fier. Iar rusii au pus botul.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

underinfluence din bucuresti (...@hotmail.ro, IP: 68.156.6...)
2005-12-18 20:37
Re: Ce penibil esti... forumul nu trebuie sa fie sursa de imformare



ci de dezinformare








La 2005-12-18 20:25:13, Harbuzache a scris:

>&nbsp;Odata ca nu sti de gluma s
>&nbsp;si apoi ca nici nu esti informat corect.... desi nu am ca sursa de
>&nbsp;informatie decat ziarele si nu TV -ul ca tine eu tot am aflat ca cu
>&nbsp;cateva zile inainte de "eliberare" zona in care au fost
>&nbsp;ascunsi ostaticii a fost bine periata de trupele americane care
>&nbsp;coordonau din spate actiunea SRI.
>&nbsp;
>&nbsp;Iar faptul ca laud SRI-ul pentru o asemenea operatie inteligenta nu e
>&nbsp;decat ceva normal .... crezi tu ca unul care e de al lor si locuieste
>&nbsp;aici in de se deconspira singur .... ha ha ha da naiv mai esti!
>&nbsp;Nu mi-ai spus din ce cauza si frantuzoaica ostatica a spus despre ei
>&nbsp;acelasi lucru? i s-o fi nazarit si ei?
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;La 2005-12-18 19:25:02, Changeman a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Cum era de asteptat iti tii fundul pe la Erlangen ( nu-i asa ca ai
>&nbsp;>&nbsp;plecat inainte de `89 ?!) dar ti se ridica tensiunea ad-hoc cand auzi
>&nbsp;>&nbsp;o vorba seaca la adresa SRI-istilor si , in stil elevat si occidental
>&nbsp;>&nbsp;, pui mana pe bata si incepi cu invective cum ai invatat tu pe
>&nbsp;>&nbsp;acolo... Orice om cu capul pe umeri, cu mintea intreaga si cu logica
>&nbsp;>&nbsp;neafectata de barbologiile cu "agenturili care e pe urmele
>&nbsp;>&nbsp;noastre " a ras in hohote de stupiditatea maretei actiuni cusute
>&nbsp;>&nbsp;cu ata alba de la nadragii lui Omar Hayssam care a ridicat mingea la
>&nbsp;>&nbsp;fileu secreto-maniacilor de pe aici numai tu pe acolo te crezi
>&nbsp;>&nbsp;destept si normal pentru admiri SRI-ul. Daca iti plac si ii admiri
>&nbsp;>&nbsp;atat de mult , du-te bre la ei si lasa-ne pe noi ca iti fac
>&nbsp;>&nbsp;legitimatie sigur daca nu ai deja .
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Vrei o demonstratie , plopistule ?
>&nbsp;>&nbsp;Tine-te bine :
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;" gandita si pregatita "
>&nbsp;>&nbsp;" galuca otravita "
>&nbsp;>&nbsp;" au trecut prin piepten toata zona"
>&nbsp;>&nbsp;" arestat toti suspectii! "
>&nbsp;>&nbsp;" ...agenti sub acoperire "
>&nbsp;>&nbsp;" Teroristii nu au stiut ca fac jocul cuiva ei au muscat-o ...
>&nbsp;>&nbsp;si
>&nbsp;>&nbsp; asta i-a costat!" ( CE I-A COSTAT , COANE ? CAII DE LA
>&nbsp;>&nbsp;BICICLETA ?!)
>&nbsp;>&nbsp;" de pioni otraviti !"
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;=> Limbaj 100% securist !
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;">&nbsp;Erlangenul meu se afla langa N&uuml;rnberg .... si la fel si
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;Branesti-ul si Baneasa mea!" Nu te contrazic ...
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;

traktorist din SMT (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-12-18 21:39
Re: Armata e cu noi ! Mai glumetzule !


>&nbsp;
>&nbsp;Asa , de ce nu a zis America mai devreme cu 20 de ani
>&nbsp;"gospodin" da jos zidul asta ? Pentru ca n-a putut decit
>&nbsp;sa-si apere poponeata proprie. Asa ca nu te mai impauna cu exaferari
>&nbsp;de pomana. Zidul a cazut cind a vrut rusul nu cind a vrut americanul
>&nbsp;!!!
>&nbsp;
>&nbsp;
Si de ce nu a zis rusul " Mister Reagan. da jos zidul " ?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00983 sec.