Ziua Logo
  08:47, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-12-08
radulupu (, IP: 209.142.155...)
2005-12-08 18:29
piciorusul ucigator si partea sentimentala a iubirii la romani

Daca mergi la intamplare in gara si opresti un cetatean si il intrebi despre partea sentimentala a iubirii te va privi cu o fata de dulau infometat si probabil ca-ti va raspunde ca asa ceva nu exista sau este prea scumpa pentru leafa lui de impiegat.

Partea sentimentala a iubirii este greu de accesat intr-o tara cu prea multi pensionari si prea putini intemeietori tineri de familii. Daca intri pe google si cauti aceasta, probabil ca o sa ramai cu un gust de gutuie rumenita la jar de plop. Partea sentimentala a iubirii de obicei isi face aparitia o singura data, si cam in perioada cand descoperi ca poti scrie un poem dintr-o singura trasatura de penel. De obicei in anii de liceu exista o apropiere de starea de beatitudine omniprezenta in fiinta proprie care cere si o apropiere de partea sentimentala a iubirii.

Partea sentimentala a iubirii nu cred ca poate inflori in persoane cu trecut dubios, caci ar cere o detasare de parfumurile urat mirositoare ale faptelor comise in camere semi-intunecoase cu igrasie si cearsafuri umede de prea multa intrebuintare.

Purtatorii unui nume cu accente duioase ( de exemplu: Bulanel, Corcodus, Amor, sau Soldulet) ar putea foarte bine sa fie incercati de ideea apropierii de partea sentimentala a iubirii abordand o mina mai intelegatoare decat sa zicem omul de pe strada cu trecut de traktorist, si de aceea nu inteleg cum domnisoara Piciorus, chiar cu antecedente, a putut levita la acea stare de manie transcedentala contopita cu frenezia macelarului la decapitarea carnii, si astfel ridicata nivelul de centura verde in Kung-fu sa ajunga sa caute in maruntaiele iubitului o ramasita de iubire colorata in parte sentimentala.

Articolul nu ne spune cate grame de iubire a gasit in ficat si daca plamanii erau diferiti colorati sintetizand partea sentimentala, cea viscerala si cea post-coitum a iubirii. Inca mai cred ca domnisoara putea fi salvata de la astfel de incercari dure ale cerebelului impuscat cu prea mult fum de Marasesti, prin mentinerea acesteia in mediul dubios din care intr-o clipa de exaltare a incercat sa se ridice. Din pacate piciorusul ei fin de gazela s-a frant sub greutatea acestui pas spre o lume mai buna.

Psihologul din mine asa crede!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00654 sec.