Ziua Logo
  09:54, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2006-11-16
^spock^ (...@yahoo.de, IP: 87.162.219...)
2006-11-16 14:33
Ce semeni aia culegi

"Nepatatul" Adrian Nastase repeta ca o placa stricata ca toate acuzatiile sunt neadevarate, scorneli pt. a-l lichida din viata politica etc. Mai zice ca nu are prezumptia de nevinovatie.

Eu ii dau aceasta rezumptie, dupa care ii e asa dor. Insa un lucru nu zice stimabilul: daca e adevarat ca totul e o scorneala a juridicului comandat de politic impotriva lui, atunci ar trebui sa spuna si de ce e posibil sa se intample asa ceva.

Adrian Nastase cat a fost sef al Guvernului si presedinte al PSD (cu mic ajutor majoritar in Parlament) timp de 4 ani, de ce n-a creat o justitie adevarat independenta, intangibila de politic in functionare, cu mecanisme care sa faca imposibil "vanatoarea de vrajitoare"?!
Dansul a preferat sa tolereze (asta in cel mai bun caz - mai degraba sa construiasca si sa incurajeze- ) o justitie corupta, slugarnica cu oameni care mai de care patati, santajabili, lacomi de functii si avutii, profund corupti sau pur si simplu rubedenii de tot felul a te mai miri cine.
A tolerat ca in Parlament legile sa fie la cheremul diversilor mai mici sau mai mari baroni ai PSD, a diversilor securisti, "paupsari" si tot felul de alti "oameni de bine" unul mai "cinstit si patriot" decat celalt, toti crema PSD-ului in frunte cu Adrian Nastase.

Dragul nostru amnezic crede ca ne-a palit pe toti aceasta boala si nu mai stim de stenogramele din sedintele lui? Cand securista de Rodica Stanoiu ministra justitiei independendte (sic) de pe vremea guvernului Nastase, cerea voie de la Bombonel in sedinta de partid (probabil cum era obisnuita de pe vremuri) sa dea drumul la anumite dosare?

Asa ca Adriene, de esti vinovat in dosarele tale de nu, soarta tot ti-o meriti. Iar la beci meriti sa ajungi, chiar daca ti-s in ordine termopanele, pt. ca ai contribuit sa existe o asemenea justitie in Romania.

Ce semeni aia culegi Bombonel draga si la tine se pare ca a sosit timpul recoltei.
Sper sa fie bogata...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00604 sec.