Ziua Logo
  09:43, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2006-11-13
Ioan Danila din Vaslui & Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.36.44...)
2006-11-13 02:17
DORU BRAIA SI SECURITATEA?

Dece trebuie sa-i puneti in circa o astfel de inscenare lui Doru Braia pt. motivul ca pe timpul cit a fost soldat a colaborat cu securitatea. Despre ce fel de securitate se vorbeste acum in prag de aderare daca voi, toti cei ce va repeziti asa cum a facut-o Talibanii de la Timisoara spuneti ca, contrainformatorul din nustiu ce unitate din Dobrogea la racolat pe acest mereu neastimparat Doru Braia, fiind de fapt permanent in conflict cu lingusitorii ce-ti pozau in prieteni si ierau de fapt turnatori.
Daca a fost mereu un opozant al regimului Ceausescu, s-apoi a tuturor celor ce sau infiltrat la putere in Romania, asta nu inseamna ca a fost colaborationistul cuiva ci si-a respectat propriile principii.
Cazul Doru Braia este asemeni Monei Musca, ambii fiind acuzati de colaborare cu organele de contrainformatii.
Va intreb eu pe toti ce-i ce incriminati astfel de oameni! Astia-s colaboratorii securitatii? Ptiu drace ca nu stiti ce spuneti si ar fi bine ca si ce-i de la CNSAS sa ia aminte! Cautati domnilor mai sus, da mai sus si o sa vedeti ca adevaratii securisti si colaboratori ai securitatii ne conduc si, pentru ca se descurca in ori ce situatie, nu-i cicaleste nimeni pt. ca lingusitorii vechi si actuali au scaune bune de pe urma carora maninca o paine, si ce paine - nevrind s-o piarda, atacindu-si seful. Baga pe teava din cind in cind un nevinovat precum Doru Braia sau Mona Musca.
Luati ca exemplu pe securistul Liviu Turcu si vedeti in Jurnalul National, ce baliverne a turnat la Vocea Americii pe care acum o publica in publicatiile romanesti sa ne demonstreze noua "ce cetatean devotat a fost si a ramas poporului roman". Asa arata un securist adevarat. Se descurca in ori ce situatie. Asta s-o creada el.
Ioan Danila-Vaslui


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00586 sec.