Ziua Logo
  16:13, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-11-07
GeorgeM (...@yahoo.com, IP: 86.122.174...)
2006-11-07 00:21
Parca Iranul trebuia bumbacit preelectoral....

"Marii" strategi si analisti prevesteau un razboi impotriva Iranului, care trebuia servit drept laturi prelectorale publicului votant din America. In acest scop o invincibila armada aero-navala se aduna, zice-se, in apropierea Iranului, gata sa-i aplice o corectie.
Alegerile sunt miine, careva spuneti-le strategilor ca nu mai au timp sa-si puna in aplicare minunatul plan!!! Nivelul electoral al americanului de rand ii sub nivelul romanului din 1990! Bush, un fiu de aparatchick, care a evitat incorporarea in armata si care si-a vandut actiunile in afacerea personala chiar inainte ca acestea sa se prabuseasca (absolut intamplator, evident), le toarna americanilor povesti despre eroism si hotarare, asta dupa ce tot ce a sustinut in ultimii ani s-a dovedit a fi, in majoritatea cazurilor, minciuni deliberate. Cand nu au fost minciuni deliberate, a fost incompetenta, exagerare, etc. Frica ii substanta campaniei electorale din America... Si noi pe meleagurile balcanice ne-am lecuit de ea...

folclorist din trei-iezi-cucuieti (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2006-11-07 05:20
Re: Parca Iranul trebuia bumbacit preelectoral....

george nemteanu (, IP: 68.79.141...)
2006-11-07 07:28
Re: Nivelul electoral al americanului de rand ii sub......

GeorgeM (...@yahoo.com, IP: 81.180.206...)
2006-11-07 12:24
Re: Parca Iranul trebuia bumbacit preelectoral....

Folcloristu', de unde ai scos-o cu candidatura lui Bush?? Reiese asa ceva din scriitura mea? Bush este o beizadea cu un tatic bine conectat politic, acu' vreo 40 de ani taticul lui era congressman de Texas si dupa aia a mai ocupat vreo cateva functii. Sunt de acord cu tine ca nu prea ii serveau pe atunci contactele babacului fiindca juniorul umbla mai mult trotilat si high bine! I-au servit totusi la scapatul de armata, ca l-a trimis taticul la o baza prin Alabama unde baiatul dedea cu subsemnatul din an in pasti. Ca un ficioras de secretar pecerist din vremea ceausista.
Baiatul asta-i tare cu teroristii! Pai daca nu bumbaceste acum Iranul daca Camera devine democrata cand o sa-l articuleze? Sau pe Corea de Nord?? O sa o luati in mana si cu Iranul si o sa va uitati la soare.
Bush asta si cu cei din spatele lui sunt artisti mari in materie de propaganda (cam singurul lucru la care se pricep). Insa dupa calitatea propagandei, dupa ce idei s-au vehiculat in campania electorala constiinta publica a americanului de rand ii sub nivelul Romaniei din mai 1990.

GeorgeM (...@yahoo.com, IP: 81.180.206...)
2006-11-07 12:45
Re: Parca Iranul trebuia bumbacit preelectoral....

>ca este o afirmatie hazardata si jicninitoare la adresa unei natiuni. Americanii >voteaza liber de 200 de ani. Nu-si fac prea mari griji cu aceste ocazii pentru ca >este simplu sa votezi unul din doi, de foarte multe ori ambii putin diferiti.

Tizule,

Unii americani voteaza liber de vreo 200 de ani, chestia-i ca majoritatea lor nu voteaza deloc! Participari la urne de 25-30% sunt curente in America... Singura idee coerenta a lui Bush este aceea ca el ii tare cu teroristii si daca votati cu ailalti o sa va pice cerul in cap! Aparent, publicul american nu pare sa vada ca-i soft rau de tot cu Corea de Nord, cu Iranul, etc. Ii supertare cand ii vorba tinut cu dintii de strategii gresite, abia in ultimele saptamani zice ca a realizat ce alti si-au dat seama de multa vreme. Votati-l, ca doara voi o luati in mana sau crezi ca le pasa islamistilor de ce spune Bush?
He, he, Kissinger ii sfatuitorul de taina a lui Bush! Artizanul infrangerii din Vietnam!!! Voi nu dati afara asemenea ratati, ii faceti sfatuitori?? Guess what, plecarea din Saigon o sa se repete in Bagadad! Aveti tot ce va trebuie in materie de oameni si idei ca sa repetati esecul....


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00749 sec.