Ziua Logo
  10:01, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-11-01
victor81 din SUA (...@hotmail.com, IP: 83.36.54...)
2006-11-01 00:59
Inca o gafa , mai precis "Ocrima cu premerditare"!

Ajuns proaspat Director al Directie de Siguranta Militara, incepe sa-si plateasca politele de a fii fost trimis in pensie. Scoate pe Col de Contrainformatii Giurgiu Ionel din Centru Zonal Cluj al DGIA si il trimite pe post de contrainformator la Brigada 5 Vanatori de munte Campeni.
Cu o zii inainte de a ajunge la post la Campeni, Col Giurgiu Ionel, participa la o vanatoare la Craiva, unde este impuscat mortal cu un glont de carabina de cal 7.62(cal 30), in ficat de catre agentul Directiei de Siguranta Militara, Andronic Suciu din Sebes Alba,m cica l-a comfundat cu un mistret. Nu stiu daca inteligenta a fost punctul tare al Col Giurgiu, dar sunt sigur ca disciplina militara ,da, iar daca seful vanatorii i-a dat "postul si consemnul",Giurgiu sigur l-a respectat. Acest omor gratuit, subliniez GRATUIT, facut la ordinul lui Vasile Paun coleg de clasa in liceu, cu Atanasiu Theodor, Dan Coriolan Simedru, Mihai Nicusor, si la fel coleg de facultate la TCM Cluj-Napoca cu susnumitii, a influentat carierele politice ale susnumitilor, ridicanduse reciproc.
Sa vedem daca in Romania va exista vreun procuror militar care sa-l duca in fata instantei unui Tribunal Militar pe Suciu Andronic si pe Vasile Paun, pentru omorarea cu premerditare a Col. Giurgiu Ionel!


« Rezultatele cautarii



     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00408 sec.