Ziua Logo
  09:48, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-10-31
Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-10-31 04:28
Domnul Vosganian era un candidat ca oricare altul,

nu vad de ce ar fi fost atat de nepotrivit, ca doar nu-l numeau comisar sef. Nepotrivirea atat de reclamata de unii se bazeaza pe minciuni si calomnii in purul stil romanesc, care pot distruge pe oricine. Sper ca dl.Vosganian sa-si revina si sa-si vada de treaba in continuare, caci "cainii latra, caravana trece".

diana-andreea din Bucuresti (...@home.ro, IP: 80.86.123...)
2006-10-31 08:18
Re: Domnul Vosganian NU era un candidat ca oricare altul !

alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.162...)
2006-10-31 09:03
Re: Domnul Vosganian era un candidat ca oricare altul,

Da, era un candidat ca oricare altul. Problema este de substanta insa si sa-ti explic. Candidatul era al Romaniei. Comisia Europeana nu a impus ca acest candidat sa fie nominalizat de un organ de conducere a tarii sau altul, respectiv Guvern sau Presedinte, Comisia Europeana a cerut ca Romania sa-si trimita candidatul, Romania. Noi am batut apa in piua cu fel de fel de prevederi constitutionale care sa demonstreze care organ de guvernare are sau nu are dreptul nominalizarii. Trebuia numita din timp o comisie care sa stabileasca niste persoane susceptibile a fi eligibile pe post, intocmite CV-urile acestora, obtinute avize de informare de la structurile responsabile si apoi din toti acestia ales cel care sa ne reprezinte Tara. Noi romanii, in buna traditie damboviteana de a face de azi pe maine un lucru, oricat de important ar fi, am aplicat principiul hei-rupist atat de bine inradacinat in constiintele noastre si am numit in ceasul al N-shpelea pe Vosganian. Pe langa toate acestea, ti-am mai scris, Comisia Europeana prin glasul unui parlamentar ne-a avertizat ca vom avea probleme cu nominalizarea lui Vosganian. De altfel, Chiar si persoana aceea pe care nu o agreezi tu a mentionat ca l-a atentionat cu doua zile inainte de nominalizare pe Tariceanu sa nu insiste cu Vosganian, prim-ministrul facandu-se ca ploua.
Raquel, euopenii astia de la UE au servicii de protectie informativa si servicii de informatii, noi insa crezandu-i niste papagali si crezand la nesfarsit ca putem sa-i pacalim desi flacaii stiu foarte bine ce se petrece la noi chiar si in spatele usilor inchise. Ceea ce se reproseaza in mod voalat este legatura Vosganian-Sorin Ovidiu Vantu, europenii neintelegand cum cineva avand legatura cu un individ vinovat de escrocarea a peste 300.000 de romani in cazul FNI poate fi trimis sa reprezinte interesele Romaniei in forul european.
Bulgarii si-au facut lectiile mai din timp iar candidatul lor, acea doamna, fusese verificata la sange in Bulgaria din toate punctele de vedere, spre deosebire de noi care ne-am opintit in ultimul ceas.
Platim politele luptei de interpretare a Constitutiei asupra subiectului cine are sau cine n-are anumite prerogative, o parte insemnata din vina cazand si asupra acelei ferme a animalelor care este Parlamentul Romaniei.
Treba este prea serioasa ca sa aruncam chestii de genul ca unii se bazeaza pe minciuni si calomnii, totul se bazeaza pe informatii Raquel.
Cum spuneam, am fost avertizati cu mult inainte de nominalizarea Vosganian dar unii care au crezut ca trebuie sa aiba ei ultimul cuvant au aruncat Romania in acest rahat. Din pacate, vom continua sa procedam la fel si de acum incolo. Clasa politica romaneasca a demostrat, daca mai era cazul sa o faca, faptul ca nu avem clasa politica ci numai niste neica-nimeni nimeriti acolo la gramada pe comuniune de interese personale sau de haita si nu pentru a-si sluji tara si neamul.

S-auzim numai de bine !


La 2006-10-31 04:28:10, Raquel a scris:

> nu vad de ce ar fi fost atat de nepotrivit, ca doar nu-l numeau
> comisar sef. Nepotrivirea atat de reclamata de unii se bazeaza pe
> minciuni si calomnii in purul stil romanesc, care pot distruge pe
> oricine. Sper ca dl.Vosganian sa-si revina si sa-si vada de treaba in
> continuare, caci "cainii latra, caravana trece".
>


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00788 sec.