Ziua Logo
  18:26, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-11-22
buni (, IP: 69.199.63...)
2005-11-22 05:53
mai Adriene

au mai "manipulat masele pentru a confisca puterea" si urmatorii:


Charles de Gaulle
Juan Domingo Peron
Benito Mussolini
JFK
George Bush
Silvio Berlusconi

iar dintre cei care au "confiscat puterea" pur si simplu se pot adauga si alte nume ilustre precum Margaret Thatcher sau Francisco Franco, Hrusciov sau urmasul lui Allende.

Dar voi la Stefan Gheorghiu ati fost limitati la Hitler si Stalin si la exercitiul jocului de glezna. Dintre voi nu s-a ales nici un campion nu la cine stie ce "aparate" complicate dar macar la "sol", voi fiind simpli figuranti in festivalul Cantarea Romaniei.

Pai ce mase a manipulat Stalin draguta ? Asa a luat draga Stalin puterea ? Si de unde si pana unde introduci comparatia lui Basescu cu Hitler si Stalin ca pe un fapt cunoscut, cotidian ? Fara macar a-l fi plantat in vreun obscur jurnal de aiurea si a-l prelua apoi ca pe un lucru comun ?

Ratezi astfel mai draga o manipulare de proportii si rezultatul va fi identic cu cel pe care il poti vedea aici pe forum. Te arunci la niste comparatii fortate, Torquemada-Hitler-Holocaust care orice numai frica nu vor starni in randul cititorilor.

Ia sa fi incercat niste aluzii si niste paralele la situatii cu aplicabilitate la marinel si atunci vei fi reusit poate sa plantezi vreo samanta pe care poate ulterior sa poti s-o dezvolti. Asa n-ai facut decat sa ratezi inca odata sansa de a te evolua din categoria "Dan Pavel"


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00729 sec.