Ziua Logo
  13:33, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-21
BALAMOHAN RAJARATNAM (, IP: 67.68.34...)
2006-10-21 04:21
Nu ne putem permite un razbel cu Nord Korea

Dar ne putem permite un atac in Iranu. Ce conteaza cati mor la inamic? Pana acum in iraq se spune ca au murit o jumate de milion. Cifra poate sa fie peste un milion. Iraqieni s-au saturat de pe raiul de pe pamant pe care il vad in fiecare zi si s-au decis sa moara ca mustele.

Socotelile cu Nord Korea nu sant asa de simple. Americani baga la inaintare Japonia, Taiwan si Sud Korea. Partea sudica a Korei este cam nehotarata in care barca sa sara. Buba cea mare este Taiwanul care vrea sa declare independenta. Americani sustin Taiwanul si il aprovizioneaza cu arme. China nu se sinchiseste ca Taiwanul cumpara arme de la Americani in schimb daca americani indraznesc sa faca o miscare gresita Chinezu a spus ca "Hai sa murim inpreuna". China anticipeaza ca au sa fie pierderi foarte mari dar au niste submarine care a speriat pe americani. Submarinul chinezesc merge pe la fundul apei fara zgomot si nu poate fi detectat. Strategia Chinezului este sa atace portavioanele. Nu se incurca cu maruntisuri de avioane in zbor. Alta hiba este intre Chinez si Japonez cu delimtarea apelor teritoriale . S-a descoperit petrol in Marea Chinei si Chinezu s-a dus cu platforma petroliera sa o instaleze chiar langa limita cea ce Japoniei nu-i convine. Japomezii chipurile au incercat sa faca niste manevre militare combinate cu suport American ceva mai la distanta de platforma petroliera chineza.

ACUMA VEDETI UNDE ESTE BUTOIUL CU PULBERE? China vrea sa arate ca Americani sant niste mincinosi si sa-i discrediteze pe plan mondial. Americanii in Iran sant interesati sa suga petrolul nu de programul atomic. Programul atomis este pretextul. Ce se vorbeste prin presa e de ochii lumi. Chna si Rusia sant prietenii cei mai buni ai Korei de Nord.

S-a ajuns la paradoxul ca N Korea sa sara de fund in sus si sa spuna am bombardeau. Hai ce mai astepti? Americanu - O sa mai vedem. Pai daca ai .. nu ai praea multe si orcum te putem sugruma.
Deci nu mai conteaza ca totul se sfarseste prin bombardament atomic.

folclorist din trei-iezi-cucuieti (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2006-10-21 06:22
un razbel cu Nord Korea

s.jude din U.S.A. (...@yahoo.com, IP: 69.14.176...)
2006-10-21 07:46
Re: Nu ne putem permite un razbel cu Nord Korea

don giovanni din santa barbara (...@yahoo.com, IP: 86.105.52...)
2006-10-21 15:37
Re: Nu ne putem permite un razbel cu Nord Korea


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00733 sec.