Ziua Logo
  03:15, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-18
paraipan (...@rogers.com, IP: 209.29.12...)
2006-10-18 20:17
Bottom line, .. ca devine obositoare chestia

- In spatele Programului National Nuclear RSR, avizat de AIEA, s-au desfasurat activitati care violau atit Tratatul de Neproliferare cit si agreement-urile cu AIEA;
- Toate marile (URSS, USA, UK, FR, D) si micile puteri (I, NL, IL, SA, AG, BR etc) nucleare, STIAU SI FERICITI FACEAU BUSINESS cu noi, tehnologia nucleara fiind extrem de profitabila, mai ales dac-o faci ilegal.
- RAPORTAT la GREII involved in acest business, RO a facut sume mignone, dar considerabile daca ar fi exportat griu sau pantofi;
- Eforturile in R & D au vizat in special dezvoltarea de tehnologii de reprocesare a Pu239, si mai putin de imbogatire a U.
- Nu a fost in intentia RO, niciodata realizarea unei Bombe A. NU A EXISTAT UN PROGRAM COERENT PENTRU ASA CEVA.
- Acest lucru este usor de demonstarat intrucit RO nu a facut cercetari pentru dezvoltarea de tehnologii de atingere controlata a masei critice. Daca validarea tehnologiilor de extractie a PU239 dezvoltate la Magurele si Pitesti, se facea pe pilotul de la Feldioara, validarea unei tehnologii de atingere a masei critice ar fi necesitat un poligon subteran nuclear. Io n-am auzit niciodata de asa ceva.
- RO ar fi putut face Bomba A probabil lucrind cu North Koreea, care detzine un astfel de poligon. Or sa share cu India or Paki (la vremea respectiva). Dar scopul n-a fost niciodata sa obtii Bomba A. Ci $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.
- Asa ca Monschericu Pacepa, se da rotund sa se faca util, la virsta senectutii. Il intzleg cai om batrin, si lipsit!



paraipan


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00623 sec.