Ziua Logo
  06:44, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-11-15
ipse din Greenfield Park (...@hotmail.com, IP: 67.68.82...)
2005-11-15 08:25
Cine e vinovat? Leatul vostru!!!

Las la o parte exemplul nefericit al instalatorului polonez si al profesorului maghrebian, care oricum nu e de competenta dumneavoastra, daca ar fi poate ca l-ar invita Chirac pe nea Nelu sa-i dea ceva solutii constructive. Dar oricum sint linistit, pe nea Nelu n-o sa-l invite nimeni, nicaieri, niciodata.
Trec la fraza urmatoare, citez: "Inainte de a ne intreba ce este de facut trebuie sa stim cine este de condamnat si pentru ce? Cine raspunde pentru nasterea iluziilor si pentru zdrobirea lor? Pentru consecintele negative ale politicilor izvorate din frustrare?"
Imi permit sa raspund: VOI (fsn, pdsr, psd sau cum v-oti mai fi numind si de aici inainte). Voi sinteti singurii responsabili ai starii generale in care se afla Romania acum, a faptului ca multi au ales calea expatrierii. Nu stiu cum va permiteti sa mai puneti asemenea intrebari din moment ce raspunsul este unul singur, si sint convins ca il cunoasteti si VOI.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-11-15 08:58
Nici pe Base n-o sa-l invite nimeni, nicaieri, niciodata...

L-au invitat turcii, in marinimia lor, iar presedintele a crezut ca a fost la Licuricul ce Mare atunci cand a revenit in tara. Cum spunea un hatru "drumul din Turcia pana in Romania este prea scurt ca presedintele sa fi avut timp sa se trezeasca".
Spui ca "voi" sunteti vinovati, dar dumneata nu ai nici o vina ?! Atunci ai fi singurul nevinovat din tara asta. De ce nu ai ramas aici sa traiesti din salariul mizerabil, asa cum traim 90% din populatia tarii, ca doar nu te-ai expatriat din motive religioase, ci pentru un trai mai bun.

Vasile Teodorovici din île-perrot, qc, ca (...@videotron.ca, IP: 69.70.202...)
2005-11-15 14:05
Re: Nici pe Base n-o sa-l invite nimeni, nicaieri, niciodata.../ex

La 2005-11-15 08:58:54, Raquel a scris:

> L-au invitat turcii, in marinimia lor, iar presedintele a crezut ca a
> fost la Licuricul ce Mare atunci cand a revenit in tara. Cum spunea
> un hatru "drumul din Turcia pana in Romania este prea scurt ca
> presedintele sa fi avut timp sa se trezeasca".
> Spui ca "voi" sunteti vinovati, dar dumneata nu ai nici o
> vina ?! Atunci ai fi singurul nevinovat din tara asta. De ce nu ai
> ramas aici sa traiesti din salariul mizerabil, asa cum traim 90% din
> populatia tarii, ca doar nu te-ai expatriat din motive religioase, ci
> pentru un trai mai bun.
>

Omul a explicat fenomenul, dar se pare ca nu dispuneti de suficiente resurse de intelegere. Traiti intr-o ex-lume, ca majoritatea in spatiul carpato-danubiano-pontic ...

Shadow (, IP: 213.41.108...)
2005-11-15 15:34
Re: Nici pe Base n-o sa-l invite nimeni, nicaieri, niciodata...pt rachela

> Spui ca "voi" sunteti vinovati, dar dumneata nu ai nici o
> vina ?! Atunci ai fi singurul nevinovat din tara asta. De ce nu ai
> ramas aici sa traiesti din salariul mizerabil, asa cum traim 90% din
> populatia tarii, ca doar nu te-ai expatriat din motive religioase, ci
> pentru un trai mai bun.

Generalizarea "vinovatiei" e automat diminutiva pt adevaratii vinovati. matale gasesti "scuze" pt unii ca severin. Sa inteleg ca e o dovada de inteligenta sa te multumesti "cu salariul mizerabil" doar pt ca el este "majoritar"?
Ce faci te "recunosti" frustrata de-a lui severin? Se poate?

Uite exemple de severin cand vorbeste de el si de ai lui:

"Cu cat foarfeca succesului social se deschide cu atat cei aflati pe bratul coborator sunt mai nemultumiti si mai agitati. "

Oops sa fie frustrare pt "pierderea" succesului social? Deh alternanta la putere bat-o vina. E "anticonstitutionala" zau asa.

"La nivel global, pierduti intre nesiguranta si dezamagire, frustratii cauta iesiri fie emigrand catre centrele de prosperitate din tara lor sau din strainatate, fie planuind "revolutii populiste" - la scara locala (uneori cu conotatii nationaliste) ori la scara universala "

Excelent spus. Mai ales ca explica "perfect" migrarea politica de pe la noi, despre "revolutiile populiste" ce sa mai vb? Sau conotatiile nationaliste (oops psd-ul si statutul minoritatilor).
Oare chiar atata "nesiguranta" sa "pluteasca" prin psd? Se pare ca da! Prea "multi" lideri si prea multe voci.

"In cazul Romaniei, nu minierul in somaj submineaza disciplina democrata ci minoritateta intelectualilor care calcata in picioare de oligarhia post-comunista - adesea vechi nomenclaturisti - crede ca poate opta doar intre sustinerea unei pseudorevolutii oranj-populiste conduse de vreun grobian "providential" si emigrarea in Silicon Valley"

Saracul miner, eternul miner (si el minoritar) acum pe cale de disparitie. Pt unul ca severin pare ca "mineriadele" NU au subminat disciplina democrata ci minoritatea intelectualilor care "NU VOTEAZA" cu cine trebuie ci cu "GROBIANUL" fie el si asa zis providential sunt cei care submineaza disciplina democrata.. Ce mai ANARHIE totala. Oare logica sa ii joace "feste"? Nu ma indoiesc. Daca "minoritea intelectuala" nu a votat(sustinut) "cum trebuie" ea fiind minoritate nu vad cum ar actiona asta asupra rezultatelor altfel decat prin "frauda".

Comparatia cu ce au facut minerii nu se poate face. Sustinerea si implicit votul sunt instrumente democratice fie ca ne place sau nu, pumnul si bata NU. Deci lasand deoparte "populismul" ieftin(oops) care reiese adeseori din scrierile lui severin conform caruia "emigrantii" impreuna cu "intelectualii minoritari" (doua multimi intersectate) ar submina disciplina democrata chit ca acestea isi sustin opiniile "legal" si "constitutional" nu se poate sa nu remarc aceleasi idei ca si "institutul pe care-l conduce"(cand???) si care se pregateste sa "spele" imaginea psd-ului.

Si totusi de ce nu-l cred" ca ar vrea cu adevarat sa "faca curatenie" ?

Pt ca din "oligarhia post-comunista - adesea vechi nomenclaturisti" face parte si el si toti dar absolut toti liderii psd(ca sunt in majoritatea si lideri ai altor partide nu mai discutam), sinucidere in masa nu am vazut inca deci e clar operatiunea DERO si ATAT.

tov severin felicitari pt "sau-uri" si " vreun" de data asta te-ai exprimat mai cu "perdea". Esti pe drumul cel bun dle "intelectual minoritar" rosu-populist(adica admisibil cica).


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01922 sec.