Ziua Logo
  07:31, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-14
Changeman (, IP: 86.55.238...)
2006-10-15 19:20
Re : "Romanule trezeste-te" !

Vasalie 4n031, te crezi ruda cu James Bond, dar noi ne-am trezit de mult. In schimb, voi n-ati adormit inca ...
Dar sa vedem ce va roade pe voi dupa 17 ani :

"Pentru a fi cat mai explicit ma voi exprima deschis, pentru ca mi se pare o mare porcarie ( ELEVAT LIMBAJ ! ) ceea ce se intampla aici ( CA SA VEZI CE INDRAZNEALA LA CIVILII ASTIA !) .
Mai nene, trezeste-te din visul securitatii! Au trecut 16 ani! Daca, prin nush ce intamplare ( MAGICA !) , cei care au activat inainte de 89 inca mai sunt in sistem ( AICI SUNTEM IN CONSENS ! ) , asta se va termina in viitorul foarte apropiat fiindca varsta de pesionare in SRI e extrem de mica: in jurul a 50 ani pentru barbati ( SARACII !) si 45 pentru femei ( SARACUTELE !) . rare cazurile in care se depaseste varsta asta.
SECURITATEA NU MAI E! ( DAR MAI DA CATE UNA DUPA CEAFA ...) Si prin asta nu zic sa acoperim pe cei care au incalcat legile dinainte de 89 in perioada respectiva ( A FOST VREUNUL JUDECAT, VASALIE ?!) , dar sa nu ii judecam pe cei de atunci dupa legile de acum! ( SIGUR, SCRIA IN FISA POSTULUI CA PLESITA SA-LOVEASCA PE GOMA CU CAPUL DE PERETI...)
SRI-ul are rolul de a va proteja! ( DE CINE ? ! DE NOI INSINE SI DE ...BUBULII LUI PAVELCORUT,VASALIE ?!) Asta ar trebui sa intre bine in cap oricarui roman! ( ...CA DACA NU VA IA MAMA DRACU` ,N`ASA ?! ) Credeti ca daca un magistrat este corupt sau are legaturi cu nu stiu ce organizatie terorista va afla vreun ziar!? ABERANT! ( SIGUR, NUMAI VOI STITI CE FACETI, SI NUMAI VOI VA JUDECATI INTRE VOI NUMAI DACA AVETI CHEF ! NOI NU INTELEGEM NIMIC , NU STIM NIMIC SI NU VEDEM NIMIC PENTRU CA NOI TREBUIE SA MUNCIM "OCROTITI" DE VOI , NU SA GANDIM , N-ASA ?!) Lasati ofiterii sa va protejeze ( DE CINE ?! DE CE ?! ) altfel riscam sa repetam experienta din 89` cand securitatea - singura care putea demasca lovitura de stat ( ERA CHIAR TAMPITA ...SA SE DEMASTE SINGURA ?! )- a fost legata de maini si de picioare! ( DAR A AVUT CEVA PISTOALE IN MAINI,N-ASA ?! ) Serviciile secrete sunt singurele care pot asigura libertatea de influentele straine perfide, ascunse ( ALE DRACU` SERVICII, BRE ...SE OCUPA CIA, KGB-ul si MOSSAd-ul DE OILE lui JIJI, DE COMISIONUL LUI MICKY SPAGA ,
DE DOCTORATUL LUI MISCHIE , DE MATUSA TAMARA,etc .) Nu le luati obiectul muncii ( SARACELE...) caci eficienta lor se va duce de rapa ( NOI SUNTEM DE VINA CA ELE NU U PRINS DE 67 DE ANI NICI UN SPION !!) .
Ma gandesc asa si din punctul de vedere al cadrelor SRI: mah ( ASTA E PARTICULA DE NOBLETE DIN FERENTARI ?) daca toti astia care au colaborat cu noi (Securitatea : NB: colaborarea cu Securitatea si inainte dar si acum se face PENTRU ASIGURAREA SIGURANTEI NATIONALE!!! cu asta se ocupa serviciile secrete romanesti) ( RASPUNDE CLAR : CAND AFOST IN PERICOL?! FACETI CA POMPIERII LUI CARAGIALE : FACETI FACUL CA TOT VOI SA AVETI MOTIV SA-L STINGETI. NUMAI CA IL CARAGIALE A MURIT DE MULT ...! ) sunt acum prin presa si se arunca cu noroi in ei ( NOROIUL TREBUIE SA FIE AL VOSTRU ! ) , desi poate ei au facut sacrificii ( Oooo...SARACII ! ) pt ca nu stiu ce problema de siguranta nationala sa fie rezolvata ( NE-AU ATACAT ...TANTARII SI MUSCA TETE ! ) , cine o sa mai ajute romanul de rand, ( CINE TI-A CERUT AJUTORUL, VASALIE ?! ) cine va mai fi dispus ca pentru siguranta Romaniei sa colaboreze cu serviciile secrete? ( SCAPATI DE "EI "SI NE PUTETI PRIVI IN OCHI ! )
Domnilor, sa fim seriosi: ori au incalcat legile de atunci si, evident, sunt vinovati ( UNUL DINTRE VOI A OMORAT CU BATA UN STUDENT, ALTUL A OMORAT 5 OAMENI CU MASINA SI....SUNT BINE MERSI ! ETC. ) , ori daca nu, nu ii mai aratati domnule cu degetul ca pe ciumati! Poate gratie unora dintre ei Romania are o sansa acum! ( ASTA E CULMEA ! INTRAM IN EUROPA ...DATORITA VOUA, CRIMINALILOR ??!!! ) Fara cei de buna-credinta cu siguranta ne-ar fi fost mai rau in sensul ca am fi fost ciolan pentru alte tari... Rusia, poate Ungaria... cine stie? multe vor! ( ROMANIA A FOST SI VRETI SA RAMANA CIOLANUL VOSTRU ... EROARE ! ) Si asta riscam daca discreditam civilii care - cum ajuta si Politia si jurnalistii - ajuta serviciile sa isi faca treaba lor in folosul Romaniei!
Din partea mea - mai moale cu criticile si cu dezvaluirile aberante fara motive intemeiate, doar pentru spectacol. Se loveste in sistemul de siguranta nationala ( O SARACUL....! DAR CE SALARII GRASE ASIGURA PRINSUL MUSTELOR CU CEASLOVUL !! ) si zau ca nu e cazul! ( DAI IN MINE , DAI IN TINE, DAI IN FABRICI SI UZINE ! )





« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00680 sec.