Ziua Logo
  10:00, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-13
ursu livia (...@yahoo.com, IP: 86.124.104...)
2006-10-13 10:15
REFERIRI IMPECABILE = SA NU FI FOST SECURISTO-COMUNIST ROMAN

Citat:

"Persoana care va fi propusa de Guvernul Romaniei pentru functia de comisar european trebuie sa aiba referinte impecabile, a declarat miercuri, la Bucuresti, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. "Este important ca persoana numita sa se dedice pe deplin UE, sa cunoasca aceasta comunitate si sa aiba referinte impecabile in ceea ce priveste respectarea principiilor democratice, integritatea personala si in privinta angajamentelor fata de idealurile UE. Acestea trebuie sa fie conditiile care trebuie indeplinite de orice candidat care ar putea deveni membru al CE", a spus Barroso"

Ce nu se intelege?Este foarte clar.Comisarul roman,european va trebui sa fie o persoana care pe langa temeinice cunostinte despre toate principiile care stau la baza comunitatii europene,economice si juridice va trebui sa fie o persoana care nu a batjocorit niciodata drepturi fundamentale ale omului,adica sa nu fi fost comunist.
Prin extensie aceasta conditie va fi impusa si Parlamentului romanesc, pentru ca in parlamentul unei tari membre a Europei Unite nu au ce cauta nomenclaturisti,securisto-comunisti si urmasi ai acestora care au adus grave prejudici pana la crima impotriva umanitatii.
De aceea romanii trebuie sa inteleaga ca ruptura cu trecutul criminal comunist TREBUIE sa inceteze.
Ca o dovada de demnitate romaneasca este condamnarea comunismului si a comunistilor nomenclaturisti si securisti inca in viata,iar mafia PSD-iasto-securisto-iliisto-comunista trebuie condamnata in totalitate.Nu condamnari politice ci condamnari in baza tutror dovezilor care arata activitatea lor penala.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00563 sec.