Ziua Logo
  09:45, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-13
Darius Barna (...@yahoo.com, IP: 81.180.165...)
2006-10-12 23:55
IN NICIUN CAZ NU PETRE ROMAN!

Comisarul european trebuie sa fie un om al faptelor si nu al vorbelor. Un astfel de comisar va impresiona pozitiv pe oficialii europeni si va putea face performante.
Cel care NU poate fi asa este Petre Roman, un om al vorbelor, un politician demagog, care intr-adevar are cultura si sarm, si sunt convins ca a fermecat multi oficiali europeni dar doar ca si partener de discutii; daca va face parte din aceeasi echipa cu ei, isi vor schimba radical parerea despre el, deoarece omul acesta nu poate conduce niciun minister administrativ, decat externe sau integrare. Plus ca e un om orgolios ( vezi modul cum n-a putut suporta pierderea unei competitii interne in partid), si cu siguranta va fi preocupat sa-si faca LUI imagine si nu Romaniei, cum de fapt a si facut pana acum si culmea unii tocmai acest lucru il vad pozitiv, ca are el imagine buna la UE, pe cand Romania si romanii nu!
Din lista aceasta nu prea corespunde nimeni din punctul meu de vedere.
Eu cred ca Vasile Blaga ar fi omul cel mai potrivit: a avut rapoarte foarte pozitive , e un om care vorbeste putin si la subiect, e foarte energic si pus pe fapte.
Dar in niciun caz NU Petre Roman!

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 85.120.41...)
2006-10-13 01:57
Re: IN NICIUN CAZ NU PETRE ROMAN! Mai bine Vasile Bleaga , n'asa?


Io il propun pe Vasile Bleaga .
Vasile Bleaga este un vechi forumist , loial forumului ( oare pe unde o umbla ca nu l-am mai vazut de multisor p'acilea?) coleg si pretin de al nostru care in mai toate postarile s-a dovedit un om echilibrat ,energic , stie sa-si impuna parerile si de altfel parerile dinsului au fost critice si la obiect .
Totodata Vasile Bleaga este un bun patriot care-si iubeste tara , dind dovada de abnegatie si-a rupt destele si si-a tocit creierii luind pozitie fata de cei care jefuiesc , napastuiesc , sferetisesc , adica mai pe romaneste fura de rup , ne mint si inseala dupa ce se vad in scaune si am convingerea ca v-a reprezenta cu cinste atit Romania cit si pe noi membrii forumului jurnalului Ziua , n'asa?
Putem spune cu deplin temei si adinca mindrie patriotica ca Vasile Bleaga este un om al ...scrisului pe forum si nu al vorbelor cum bine zice si onorabilul Darius Barna aci de fata , n'asa?
Vasile iesi la vedere si vino cu un CV ceva acolo sa te scriem pe lista .
Va rog foarte mult sa nu ma luati cu alte alea , ca m-am trezit si io acuma si n-am alta treaba , parca-l vaz pe Sobru ca zice "Ba nataraule , premierul propune comisarul iuropean ma , punct."
Ei si ?
Adeca daca Ba'secu poate sa propuna , Gilica care-si rupe destele p'acilea ce cusur are , n'asa?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00593 sec.