Ziua Logo
  03:17, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-10-12
ovidiumus din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.165.136...)
2006-10-12 19:02
Cred ca buna parte a dusmanilor tarii au ramas aceiasi fraieri

Banui ca multi, si de ce nu, si eu, sunt printre dusmanii trecuti si actuali. Inca o data repet, majoritatea informatorilor bine plasati au continuat sa lucreze pentru acest sri, iar o buna parte din dosarele de urmarire au ramas in lucru, fiindca trebuie sa fie si volum in activitate, fie si pentru estetica doar (ca la reclamele pentru sampon) si exercitiu.
Volumul in investigatii, ca principiu, are multe virtuti:
1. Cand moare fraierul, ii iau locul familia, copiii, etc.
2. E un criteriu de clasificare carora oamenilor le scapa, si se simt vulnerabili
3. Dosarele celor adevarati dusmani si pericole nati-o nale se pot ascunde mai usor, ca la poker .

Asta cred. Si sunt cam trist, cum spunea si poetul minor, dar mare, Toparceanu. Pe el nu au mai apucat sa il urmareasca.

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-10-12 20:32
Re: Cred ca buna parte a dusmanilor tarii au ramas aceiasi fraieri

La 2006-10-12 19:02:05, ovidiumus a scris:

Inca o data repet, majoritatea informatorilor bine plasati au continuat sa lucreze pentru acest sri, iar o buna parte din dosarele de urmarire au ramas in lucru, fiindca trebuie sa fie si volum in activitate, fie si pentru estetica doar (ca la reclamele pentru sampon) si exercitiu.


__________



Asa e bucurestene.

Si ca sa-ti intaresc cele spuse de mata, trebuie sa stii ca si-n sua si-n restul tarilor asa-zise libere (libere pe dracu' !) piritul, soptitul, turnatul s-a practicat si se practica intr-o veselie. Au ajuns pina intr-acolo sa legifereze turnatoria. Daca cineva te ,,obsearva" pe-o autostrada c-ai aruncat o hirtie pe jamu' mashinii ? zbang ! un telefon la numarul care este afishat peste tot si ?, zbang o citatie acasa sh-o amenda mishto.La intersectii aparatura foto care te pozeaza cind treci pi galbin, minca-ti-ash ! La sirvici ? Aoilio !, mai rau ca la bulau. N-apuci sa faci omishcare. I-o mincatorie de mai au putzin shi-ncep sa se omoare unul pe altul. Cite cafteli nu se intimpla pe la companii ! Doamne, doamne. Dac-ar scrie ziarele despre aceste lucruri ? N-ar mai fi paduri ! ce sa mai spun pe autostrazi ! Ce injuraturi ! Se dau nebunii jos din mashini shi se iau la poceala in mijlocul haiueiului. Aoilio, minca-ti-as. Daca primesti un cadou, adica un ghift !, mai scump de patru'hscinci de parai ?, trebuie sa-l declari. Mai rau ca-n comuniZm. Acu ?, de cind cu razbelu' asta impotriva teroriZmului ? Mama-mama ! S-a ajuns iegzact ca la Apocalipsa lu' Sfintu' Ion, minca-ti-ash ! Toata prostimea este incurajata sa raporteze ,,Enifing aniujual". Adica ? Adica sa pirashti p'orcine shi oricum despre orhs'ce. Securishtii au fost mici copchilashi pe linga ce au ashtia p-acilea, minca-ti-ash ! Iar voi o batetzi in cap cu ceneaseul lu' peshte shi scrisori deschise scrise de orice natafletz ! Vedeti-va-tzi de treaba mai fraierilor ! Saraci v-ati nascut ?, saraci veti muri ! Fraieri v-ati nascut ?, fraieri o sa muritzi ! Nu e scapare in blestemul asta.

Fratzilooooor, FRICA pazeste bostanaria. Nu-i nici o diferenta intre sclavagism, capitalism, comunism. NICIUNA. Ce dracu, Doamne iarta-ma, nu intelegeti chestia asta atit de simpla. Ce-avetzi, ma, in capetele alea seci ?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00596 sec.