Ziua Logo
  12:05, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-11-12
Deceanu Ovidiu din Toronto (...@yahoo.com, IP: 66.241.131...)
2005-11-11 23:03
Bun articol ... E timpul sa ne luam de ucrainieni.


Faptul ca Ucraina trateaza Romania exact ca pe o tara din Africa Ecuatoriala ar trebui sa-i dea de gandit ministrului Ungureanu si presedintelui.
Toate discutiile purtate in culisele CSAT-ului nu au nici o valoare atat timp cat cei care sunt chemati sa gaseasca un raspuns la aceasta atitudine, se pierd in detalii sau pur si simplu le este frica sa ia initiativa. Serviciile romanesti de informatii au fost suficient de clare atunci cand a fost analizata politica Ucrainei in relatia cu Romania: dezinteres si dezinformare. Nici Iliescu si nici Constantinescu nu au schitat nici un gest. Frustrarea ofiterilor nostri a fost destul de mare .... mai ales cand s-a semnat - la Neptun - acel tratat.
E cazul sa ne luam de ucrainieni ... Nu avem de castigat nimic din atitudinea Bucurestilor de pana acum: "tacem si inghitim" ...sau si mai rau ... "nu ne pasa".
Basarabia si relatia cu Ucraina trebuie sa devina prioritati la MAE. Problema noastra e ca MAE a fost in ultimii 8 ani un adevarat birou de turism. ... Notele informative nu sunt citite sau sunt diluate atunci cand sunt discutate ... E o rusine.


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00586 sec.