Ziua Logo
  13:07, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-10-10
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2006-10-10 09:41
Dovada ca Base avea dreptate cand zicea despre ziaristi ce zicea!

este acest articol. Un oarescare pitifelnic nenumit de la o fituica nenumita , a batut campii in legatura cu unu Wumband . SI de aici o diatriba intreaga impotriva societatii romanesti indicata in totalitate ptr excesele ei prezente , trecute si viitoare. Singurii nevinovati e ziaristii . Desi alti pitifelnici alta data se mirau cum poate fi exponent al nationalismului romanesc Tribunatecu care prin famelie apartine nu stiu careui cult (sau secta) neoprotestanta .... si deci cam comite o impostura.
Sa ne intelegem : nu-mi place unele conceptii (alea cu puritatea; nici macar alcoolul pur nu - mi place!) dar de multe ori tocmai junii ziaristi crescuti sub soarele dimacratiei si al dezmatului contestatar le folosesc pana la abuz. Apoi mi le plaseaza mie in carca.
Asa ca Base avu dreptate cand le zise ce le zise. Ca sa stiti si voi, gaozar nu insemana doar ce gasiti in DEX . Are un sens mai nedifinit ( de ex pusti gaozar , adica copil mic care nu poa sa se stearga singur!) trimitand la ideea unuia care doar excreta la intamplare, fara control al functiei. Sau lipsit de inteligenta (zisul fiind doar o gaoza, adica asshole).

( na alta. Cei din generatia autoarei folosesc un termen bizar agarici ptr a zice ca X sau Y este un neica nimeni, un fraier, un neispravit, pampalu, nitel idiot samd. Dar bine-nteles ca habar n-au de aviatorul Ion Agarici! Asa si cu parerile ziaristilor despre inaintasi, valori si demitizarile lui Boia)


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00688 sec.