Ziua Logo
  07:26, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-10-10
Gargantua (...@hotmail.com, IP: 212.146.94...)
2006-10-10 09:36
Oho, ce tema...

Lasand tema "gaozarului" de ieri deoparte, iata un nou subiect fierbinte à la ZIUA! Acest ziar e precum majoritatea posturilor de radio romanesti, amestecand lucrurile de calitate cu cele marunte sau chiar inferioare, intr-o deplina libertate si egalitate de tip comunist.
Iata, deci, un nou motiv de incrucisare a spadelor forumistice: calitatea de roman! "Eu sunt mai roman decat tine si mai ales decat ziarista", vinovata de lezmajestatea de a(-si) pune intrebari asupra acestui subiect, in loc sa doarma linistita in cizme, ca majoritatea acestui asa-zis popor (notiune care nu are mai nimic de-a face cu cei care populeaza teritoriul de azi al statului Romania), multumita de simplul fapt ca e recunoscuta ca romaneasca si ortodoxa. Ceea ce ignora acesti pretinsi romani este ca "a fi roman" inseamna, asa cum genial a spus-o Kennedy si inspirat a amintit-o "laur", a face ceva pentru Romania. Cati dintre cei care se cred, cu multumita suficienta, "adevarati romani", au facut ceva bun pentru Romania?
La aceasta notiune de "roman" se refera concursul TVR, pe care eu il consider inspirat, in pofida nenumaratilor "carcotasi ai neamului", intr-o tara care si-a pierdut in teroarea comunista reperele si demnitatea. In topul celor 100 sunt oameni care au luptat pentru Romania, precum "evreul" Wurmbrandt, si oameni care au luptat impotriva Romaniei, precum "romanul" Ceausescu! Pe cine alegem?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00625 sec.