Ziua Logo
  09:47, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-10-05
neamtu tiganu din nemtia (...@aol.com, IP: 195.93.60...)
2006-10-05 00:10
Isteria fricii...

Daca ne-am lua dupa anumiti ziaristi si dupa anumiti comentatori am umbla cu casti de protectie, nu am mai iesi de sub pat... da oameni buni viata merge inainte... terorism, razboaie, violuri au fost si vor fi de cind e lumea si cit o sa fie lume. ne amintim de WW1, da de ww2, da de brigazile rosii, da de sectele sinucigase si ucigase, da de criminalii in serie, ... da de comunism...?

Dragi tovarasi si nas Floreo, musulmanii sunt in nr. de 1.2 miliarde, musulmanii au ceva ce noua ne place f. mult, ... tovarasi vad ca combateti ... da nu spune niciunu ce ar trebui facut?

Traim din fericire intro democratie, ne plac libertatile cistigate prin lupta... citi dintre voi ar fi gata sa renunte la aceste libertati, citi dintre voi ar fi gata sa plateasca ceva in plus la impozit pt. finantarea luptei impotriva terorismului?

Va spun io, niciunu, in schimb va place sa dati din gura, suna bine, soacra va fi f. mindra.

Cum zic macaronarii, parole, parole, trebe sa-si cistige si scirta scirta pa hirtie o piine ...nu?

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2006-10-05 00:22
Isteria fricii...

La 2006-10-05 00:10:07, neamtu tiganu a scris:

> Cum zic macaronarii... CE BUNE-S NEMTOAICELE... !

Golanul (...@sympatico.ca, IP: 192.75.80...)
2006-10-05 02:26
Re: Isteria fricii...neonazistii..

Muck cel mic (...@yahoo.com, IP: 67.161.47...)
2006-10-05 19:46
Re: Isteria fricii...

neamtu tiganu,

1. Ca viata merge inainte nu e un argument impotriva opozitiei in fata fundamentalistilor islamici. Ea merge inainte si daca ii omoram pe toti, si daca ne predam. La fel, viata mergea inainte si daca Marea Britanie se preda in fata lui Hitler, si daca a decis sa lupte. Da, au mai fost orori, si cateodata nu am avut ce face. Acum avem, si o sa le oprim.

2. Eu sunt dispus sa platesc impozite mai mari pentru a lupta impotriva acestor dezaxati. De fapt, chiar platesc. Cheltuielile guvernamentale in Statele Unite au crescut de cand cu razboiul, si ghici cine le plateste, azi sau maine? Dar prefer asta decat strategia lui Clinton cu reduceri de personal in armata si "dividende pentru pace", si cu consecintele pe care strategia aceea le-a avut (primul bombardament al turnurilor, Cole, ambasadele, Somalia etc.)

3. Nu lupta nimeni cu 1.2 miliarde de musulmani. Lupta nu e impotriva lor, la fel cum lupta impotriva comunismului nu a fost impotriva a jumatate omenirea care se intampla sa aiba ghinionul de a trai sub comunism. Lupta e impotriva a maxim cateva sute de mii de dezaxati, de fundamentalisti islamici. E drept, unii dintre ei conduc state, ca Siria sau Iranul, sau inainte de invazie Afganistaul sau Irakul. Dar nimeni nu a pornit razboi cu cateva milioane de irakieni sau afgani. Cei mai multi dintre ei au sprijint invazia, si daca americanii nu ar fi ratat faza de ocupatie a operatiunii, probabil ca ar mai sprijini-o si acum.

Tu chiar crezi ca atunci cand vorbeste de razboi impotriva terorismului administratia americana crede ca o sa extermine 1.2 miliarde de musulmani? Si daca nu, de ce nu pricepi ca exista la fel de multa diviziune intre musulmani, intre liderii fanatici care conduc state si cei care sunt condusi pe cat exista in statele comuniste? De ce sustii gogorita asta cu 1.2 miliarde de musulmani?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00709 sec.