Ziua Logo
  09:42, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-28
Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2006-09-28 19:14
"a cazut capul"... urita expresie,

daca te gandesti ca e vorba de un om, nu de un animal, cu grave probleme de sanatate. Excesiv cinism pt. un politruc, oricate defecte o avea, ca nici nu stiu cine e, decat din art. vs. Cine a dat drumul la art. de ieri, cu tot cu exasperant buletin clinic si detaliile unei patologii, care trebuia sa ramana rezervata - ca asa o face lumea cu bun simt - a violat un cod etic profesional, de care nici ziaristii nu pot fi exonerati, mai ales ziaristii, iar titlul de azi, il gasesc batjocoritor si inutilmente aluziv la starea omului in cauza, oricine ar fi el.

Chiar era necesar ?

Pe cand o sa vedem si tomografia cizmarului care a calcat in picioare o tara si un neam intreg, decenii in sir, nu ca m-ar interesa ?. E evident ce a facut din romani, le-a luat pina si bunul simt, respectul pt. sanatatea unui om, nu a unui caine, si a lasat rautatea gratuita.

Plus din Germ. zice ca se retrage, pt. art. vs. de ieri, si greseste, bataile se infrunta, nu se abandoneaza. Nu erau forumistii in team de redactie, cand s-a decis publicarea tomografiei unui om. Ei sa-l aiba pe constiinta, si sa batem in fier, ca nimanui dintre ei n-o sa li se publice pe prima pagina analizele vreo unei boli incurabile.


Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-09-28 20:06
Re: "a cazut capul"... urita expresie,

Oriana, unii se cred nemuritori - cand aud ca cine va are cancer se gandesc ca lor nu li se paote intampla asa ceva, ca-s invincibili, dar pana intr-o zi, cand ii cauta cucoana cu coasa pe acasa....


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00681 sec.