Ziua Logo
  21:32, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dezvaluiri

2005-10-31
Alexandru Mihnea MOUCHA din Praga (...@moucha.ro, IP: 81.31.22...)
2005-10-31 11:55
Eu sunt baiatul din Praga la care venea doamna mentionata in articol

Am calatorit de zeci de ori intre cele 2 case ale mele: Praga si Bucuresti si nu am avut decat o singura data o problema minora cand in Slovacia cineva a incercat sa deschida usa compartimentului. Nu a reusit si s-a lasat pagubas in mai putin de 1 minut. Ce au patit insa parintii mei imi aminteste de trenurile care circulau prin Vestul Salbatic. Ca au ramas fara bani au ramas (am ramas si eu), dar au fost inconstienti timp de 3 h. La TV se spune "adormiti", ori nu e asa: cineva adormit poate fi trezit, cineva care nu se trezeste oricat ai incerca este ori mort ori in stare de inconstienta. Ce gaz s-a folosit ? Cine are acces la aceste resurse ? De ce se permite accesul in vagon fara bilet ? Daca la avioane dupa 11 septebrie, de bine de rau, s-au luat niste masuri, ce se asteapta ? Sa fie deturnat un tren ? Inca ceva ciudat: de ce este un singur mecanic in locomotiva ? Un moment de neatentie poate transforma un tren intr-o movila de fier vechi si cadavre. Sincer: nu am bani de avion, insa incep sa ma intreb daca nu cumva trenurile au devenit mult prea nesigure. Va doresc sa nu vi se intample niciodata ceva de genul celor petrecute. Cu toata stima, as. drd. ing. Alex M

tjmaxxi (...@mymaxxi.com, IP: 70.30.218...)
2005-10-31 21:14
Trenurile astea aprtin cuiva, ca a companie privata sau nu! Nu cred ca e avocat pe lumea asta...

care sa nu vrea sa ia un asa caz, mai ales daca e un grup mare de plingeri,intzeleg pe o durata lunga de timp, cu frecventza mare, si autoritatzile dorm pe ele!
Iti iei despagubiri de la corporatia respectiva, dureaza si costa, dar de multe ori numai asa se pot rezolva lucrurile !
Lasa compania sa stabileasca ce si cum si sa -si faca ordine in ograda, dar numai dupa ce plateste de-i iese pe nas!

Sint firme mari de avocatura, chiar si in Romania, stiu ei foarte bine ce-i de facut, si mai ales ca stiu ca la sfirsitul zilei se vor alege cu o palarie de bani- au grija totzi sa-si ia onorariul ,primii, cind se face plata cea mare !

Drepturile le mai obtzii si cu putzin efort personal,chiar si in Europa, nu te potzi lasa numai pe..."fortzele de ordine"! Aia-s cam totzi niste stupizi cu salariu care executa ordine si recita pe dinafara niscaiva legi/regulamente !

P.S. Ideea cu terorismul, imi permit sa spun, nu cred ca va tzine...
La 2005-10-31 11:55:14, Alexandru Mihnea MOUCHA a scris:

> 

Alexandru Mihnea MOUCHA din Praga (...@moucha.ro, IP: 81.31.22...)
2005-10-31 21:58
Re: Trenurile astea aprtin cuiva, ca a companie privata sau nu! Nu cred ca e avocat pe lumea asta...

Se vede ca ati plecat de ceva vreme din tara. A trebuit la noi ca jumatate de an sa ma cert cu Electrica SA ca sa dovedesc ca factura trimisa de ei, datata 28 septembrie 2299 este gresita, si deci nu am de ce sa o achit. Sincer va spun: problemele de la noi nu sunt de firme de avocatura, etc. Sunt la nivel mult mai meschin. Si tot sincer va spun ca de aceea am plecat si eu. Si nici nu am de gand sa ma intorc.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00694 sec.