Ziua Logo
  09:39, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-22
Nituc din Bucuresti (...@gmail.com, IP: 86.106.6...)
2006-09-22 13:41
Pentru alwis46 Data: 2006-09-22 09:34:02 , IP: 86.121.162...


Intrebari ramase fara raspuns, lui Raquel si trupei pesediste....
Intrucat pe Raquel a chemat-o seful, incerc sa raspund eu, pe blat, ca provin din sistem. <<Te-am intrebat clar, punctual si asteptam un raspuns la obiect. Reiau intrebarile de ieri si o parte a postarii mele referitoare la CNSAS>>.
1.Este adevarat ca SRI nu a predat, asa cum prevedea legea, toate dosarele la timp si astfel au patruns in parlament, guvern si alte institutii oameni care au fost informatori iar actiunea SRI-sta a fost una de mascare si vopsire in alb a turnatorilor si ofiterilor de caz, in asa fel incat cei protejati sa poata fi santajati cand e nevoie ? Raspuns - DA.
2.Este adevarat ca parlamentari, membri ai guvernului si alte persoane publice in functii diverse au dat din aceasta cauza, stiindu-se protejati in modul acesta de SRI, declaratii false prin care au ascuns adevarul si anume acela de a fi fost turnatori la securitate ? Raspuns &#8211; DA, inclusiv matrozul, Radu Vasile, Quintus, patronul lui Elvira, Melescanu s.a.
3.Este declaratia in fals un delict penal sau nu, mai ales cand persoana vizeaza si apoi ocupa o demnitate in stat ? Raspuns - DA.
4.Cam ce poate pati un ofiter al armatei romane al anului 1989 cand este denuntat ca asculta in unitate posturi occidentale dusmanoase? Raspuns &#8211; NIMIC. Erau pedepsiti cei care nu ascultau.
5.A nu se confunda cu ofiterul denuntat de Marcu Tudor ca dormea la sedintele de partid. Pana unde poate merge nemernicia unui om si in plus ofiter al armatei romane care isi denunta un coleg din corpul ofiteresc ca doarme la sedintele de partid? Asta era de denuntat la securitate? Somnul aluia? Raspuns - NU. L-a ajutat pe ofiter sa nu fie ales in BOB, iar apoi ofiterul a putut dovedi dupa 1989 ca nu il interesa politica lui Ceasca. A intrat in CADA, a fost dat afara si acum e patron. Prostii au ramas in unitati.
6.Esti de acord cu Dinescu ca toate sedintele sa fie facute publice la CNSAS in asa fel incat sa nu mai existe loc de manarie la vot? Raspuns - DA. Dar cu o conditie &#8211; sa fie date numai de iRealitatea TV, unde Dinescu, Liiceanu, CTP, piratul si altii sunt angajati sau se VINTUra pe acolo.
7.Esti de acord ca din acest CNSAS sa fie indepartati toti cei care sunt membri de partid si consiliul respectiv sa aiba in componenta numai membri ai societatii civile pentru o totala transparenta? Raspuns - DA. Dar depinde cum definim partidele si societatea civila. Propun pe Mungiu, Liiceanu, Plesu, Vintu, Tismaneanu Volodia, Corneliu Ciontu, popa Marchis si alti membri ai GDS, Liiceanu, tot Dinescu Mambo Siria, Orban, sfantul Luca petrolistul, cuscrul sau recent arestat, piratul, ospatarii de la Golden Shpritz, de la restaurantul libanez, de la restaurantul unuia Tica, Tuca, Berceanu aeromodelistul, Felix, MM Stoica, Borcea, Gigi Becali, Mona Eva Musca, manelistii, forumistii in frunte cu Aelectrostivuitoritei si cine mai vreti.
8.Esti de acord ca pentru a se indeparta orice banuiala despre manevre oculte cu dosare, acestea sa fie facute publice pe internet? Raspuns - DA. Cu conditia sa fie create centre Internet si la Parlishua, Rast, Arbore si in orice sat devastat de inundatii.
9.Esti de acord ca legea deconspirarii este ticluita <<credeam ca TICUITA..>> de asa natura incat chiar si denuntatorii notorii sa poata primi certificate de albire in sensul ca desi exista un opis al denunturilor facute de cineva, dar la dosar nu exista acele denunturi, persoana sa poata fi albita si absolvita de vina? Raspuns - DA. Deoarece legea a fost adoptata in era CDR &#8211; Constantinescu &#8211; Ion Diaconescu - Radu Vasile &#8211; Basescu and Co.
10.De ce s-a intocmit legea asa, Raquel? Cine a fost nemernicul care a strecurat soparla asta? Raspuns - DA. Cei de mai sus si altii. Poate Raquel stie mai multe.
11.Este normal ca legea CNSAS sa contina prevederi referitoare la secretizarea dosarilor informatorilor? Cum se poate explica aceasta secretizare atata timp cat aia faceau o turnatorie ordinara, iar aceasta actiune nu avea deloc telul protejarii unor secrete de stat ci doar o treaba murdara? Raspuns - DA. Murdara? Dar se spala sau albi acum. Cu Lenor. Consultati-l pe Magureanu.
Adi de Vit&reg;o, coleg cu Dinescu la Stefan Gheorghiu, in Uniunea Scriitorilor de pe forum si la trupele de securitate


Tzepelica (...@yahoo.com, IP: 82.208.174...)
2006-09-22 14:11

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-09-22 15:11
Tzepelica, Tzepelica, profiti de absenta mea ca sa ma barfesti...Rusine sa-ti fie !

In loc sa raspunzi la intrebarile puse de camaradul meu, incepi divagatiile diversioniste cu ironii de doi bani, care sunt mult sub nivelul tau de intelectual rasat. SAC !!
Dar ce ai mai facut in ultimul timp de aproape ai disparut de pe forum ? Postezi din cand in cand si ai un mesaj cam spalacit si fara vlaga fata de ce transmiteai mai de mult. Este posibil oare sa te fi lamurit deja ca lupti sa aperi un regim aflat in moarte clinica ?!

Tzepelica (...@yahoo.com, IP: 82.208.174...)
2006-09-22 15:48
Re: Vaaaaai, Raselutzo, se poate ? Ma tem ca nu ai inteles exact care era mesajul meu,...

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-09-22 17:21
Vai, Tzepelica, desi stiu ca la ora asta ai terminat de mult serviciul ala important,

iti scriu, poate citesti luni, cand vii iar la slujba aia unde primesti tu investitorii straini...sa-i trimiti si la noi, unde nu ajunge niciunul de leac. Sau poate locuiesti in Polonia ?

March (...@yahoo.com, IP: 82.208.169...)
2006-09-22 18:13
Re: Sa-i trimita pe investitori la voi ? Pai nu veneau nici cand erati la guvernare da'pai acum !!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00703 sec.