Ziua Logo
  09:44, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-22
alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.162...)
2006-09-22 09:34
Intrebari ramase fara raspuns, lui Raquel si trupei pesediste....

Raquel,

In buna traditie afisata si de prietena ta Rosa Luxemburg, ah, Ernst Thalman ce-o mai face ?, ocolesti sa raspunzi la intrebarile directe ce vizeaza probleme clare.
Ti-am pus ieri o serie de intrebari, si fara sa raspunzi la ele, atat ieri dar si astazi, continui sa arunci mizerii propagandistice de tot felul. Mai fata, tu nu intelegi ca ne este scarba de lozinci d-astea comuniste imputite ?
Mi-au mancat tineretea si zilele toate scarboseniile astea propagandistice cum iz bolsevic si-mi vine sa vars numai cand le vad afisate aici pe forum.
Te-am intrebat clar, punctual si asteptam un raspuns la obiect.
Reiau intrebarile de ieri si o parte a postarii mele referitoare la CNSAS.
Ai sa vezi ca nu iau apararea nimanui si citeste in acest sens finalul postarii mele. Nu ma intereseaza in mod deosebit o persoana sau alta asa cum dovedesti tu ca esti interesata. Cine a gresit, sa plateasca.


Este adevarat ca SRI nu a predat, asa cum prevedea legea, toate dosarele la timp si astfel au patruns in parlament, guvern si alte institutii oameni care au fost informatori iar actiunea SRI-sta a fost una de mascare si vopsire in alb a turnatorilor si ofiterilor de caz in asa fel incat cei protejati sa poata fi santajati cand e nevoie ?
Este adevarat ca parlamentari, membri ai guvernului si alte persoane publice in functii diverse au dat din aceasta cauza, stiindu-se protejati in modul acesta de SRI, declaratii false prin care au ascuns adevarul si anume acela de a fi fost turnatori la securitate ?
Este declaratia in fals un delict penal sau nu, mai ales cand persoana vizeaza si apoi ocupa o demnitate in stat ?
Cam ce poate pati un ofiter al armatei romane al anului 1989 cand este denuntat ca asculta in unitate posturi occidentale dusmanoase ?
A nu se confunda cu ofiterul denuntat de Marcu Tudor ca dormea la sedintele de partid. Pana unde poate merge nemernicia unui om si in plus ofiter al armatei romane care isi denunta un coleg din corpul ofiteresc ca doarme la sedintele de partid ? Asta era de denuntat la securitate ? Somnul aluia ?
Esti de acord cu Dinescu ca toate sedintele sa fie facute publice la CNSAS in asa fel incat sa nu mai existe loc de manarie la vot ?
Esti de acord ca din acest CNSAS sa fie indepartati toti cei care sunt membri de partid si consiliul respectiv sa aiba in componenta numai membri ai societatii civile pentru o totala transparenta ?
Esti de acord ca pentru a se indeparta orice banuiala despre manevre oculte cu dosare, acestea sa fie facute publice pe internet ?
Esti de acord ca legea deconspirarii este ticluita de asa natura incat chiar si denuntatorii notorii sa poata primi certificate de albire in sensul ca desi exista un opis al denunturilor facute de cineva dar la dosar nu exista acele denunturi persoana sa poata fi albita si absolvita de vina ? De ce s-a intocmit legea asa Raquel ? Cine a fost nemernicul care a strecurat soparla asta ?
Este normal ca legea CNSAS sa contina prevederi referitoare la secretizarea dosarilor informatorilor ? Cum se poate explica aceasta secretizare atata timp cat aia faceau o turnatorie ordinara iar aceasta actiune nu avea deloc telul protejarii unor secrete de stat ci doar o treaba murdara ?

Ti-am mai spus de atatea ori, cine s-a ocupat cu turnatoria, de la vladica la opinca, sa plateasca. Sa fie indepartati din functii, sa nu mai aiba niciodata dreptul sa ocupe o asemenea functie, iar cine a dat declaratii mincinoase ascunzand ca a fost turnator sa fie judecat conform Codului Penal care are prevederi exprese in acest sens. Consulta Codul Penal si ai sa te lamuresti.
Nu a fost deajuns delatiunea pentru acesti nemernici, ei sunt si niste mincinosi ordinari, vinovati de sperjur.

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 85.120.41...)
2006-09-22 09:59
Re: Alwisule...

Banui ca ai cetit raspunsul dat de mine ieri la chestia cu legionarii si te-ai lamurit ca ai inteles gresit .
Nu de alta , dar nu as vrea ca tocmai tu sa ma consideri altul decit sunt .
Daca nu iote colea : http://www.ziua.net/f.php?zyear=2006&thread=207658&id=141144#141144
Si da-mi un semn ca ai priceput .
Multam frumos .
Gilica

March (...@yahoo.com, IP: 82.208.169...)
2006-09-22 10:19
Re: Intrebari ramase fara raspuns, lui Raquel ... N-O SA-TI RASPUNDA PTR CA NU SE POATE ABATE DE LA LINIA PARTIDULUI !

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 85.120.41...)
2006-09-22 12:07
Re: Intrebari ramase fara raspuns, lui Raquel ... N-O SA-TI RASPUNDA PTR CA NU SE POATE ABATE DE LA LINIA PARTIDULUI !

La 2006-09-22 10:19:13, March a scris:

> ... IO INCA ODATA REINNOIESC PARIU. DAU O LADA DE BERE CELUI CARE IMI
> ARATA O POSTARE A LUI RASELA IN CARE A CRITICAT PANA ACUM VREUN STAB
> PESEDIST !! BA CHIAR OCOLESTE ARTICOLELE REF. LA PSD pRECUM
> AGHIUTA TAMAIA !!!
>
Pai trimite lada cu bere , sau ma rog , mai bine contravaloarea pe adresa suspomenitei cu conditia sa dea la cap unui pesedel mai rasarit .

Tzepelica (...@yahoo.com, IP: 82.208.174...)
2006-09-22 14:22
Re: Daca vrei, musai, comentariile Raselutzei, trimite-i o poza (indiferent cu ce)...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00705 sec.