Ziua Logo
  09:43, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-16
+ (...@web.de, IP: 89.49.61...)
2006-09-16 08:05
Vopsitul ciorii si prezentarea ei drept porumbelul pacii

Am discutat ieri cu u profesor roman, domiciliat acum in Israel.Si el si eu am ajuns la concluzia ca Romania si Israelul au ceva comun : coruptzia . In fiece an Israel primeste plocon de la contribuabilul american circa 8 miliarde dolari. E vorba de bani lichizi si de garantarea de credite de catre SUA. Adica Israelul imprumuta bani pe care o sa-i plateasca , la scadentza, America. Ce face Israelul cu acesti bani ??? Beneficiaza populatzia de ei ? Nici vorba . Israelul cumpara de la americani armament , prezentat ca fiind super dar care se docedeste a fi nimic mai mult decat fier vechi. Preturile sunt insa de top. Banii primitzi se intorc astfel inapoi in America in buzunarele pretenilor neoconi, in buzunarele oficialilor din Israel raman comisioanele si totul este ok. Asa s-a intamplat si cu super-scumpul proiect de aparare a zonei de nord a Israelului ,proiect numit Nautilus care s-a vazut ca a fost un mare fass.
In timpul razboiului Olmert l-a sunat pe Putin sa i se planga ca rachetele antitanc Vampir ( RPG-29 ) fac ravagii in mandretzea de tancuri israeliene Merkava. La care Putin a zis : Nu exista nici o proba in a sustzine acuzatzia dumneavoastra iar plus de asta si eu si Dl Ivanov (ministrul apararii ) am folosit la instructzie in armata astfel de rachete, deci ele sunt vechi de peste 25 de ani.
Adevarul este ca Israelul nu vrea pace . Moshe Yaalon spune ca a propus sa se negocieze cu Siria o pace ca cea cu Egiptul dar ca Sharon a refuzat. Normal ,unde ar mai fi vandut americanii ciurucurile lor ???
Israelul nu a pierdut numai razboiul. Israelul a pierdut de zece ori mai mult; a pierdut intreaga faima si credibilitate. La fel ca America.

motanul incaltat din USA (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2006-09-16 12:17
Re: Vopsitul ciorii si prezentarea ei drept porumbelul pacii. Kakare profesor "roman" ? Ca tati E prafesari si injeneri.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00627 sec.