Ziua Logo
  09:55, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-09-15
Johann1999 din Germany (...@yahoo.com, IP: 84.244.1...)
2006-09-15 13:27
Bush discipolul lui Iliescu?

Pai atunci este elev prost ca uite Iliescu a reusit sa imbrobodeasca la alegeri dar Bushila mai are vreo 20% de simpatizanti.

Pana si Colin Powell a spus ca voteaza contra sugestiei presedintelui american de-a "lasa fraiele mai moi" in Conventia de la Geneva ca sa permita CIA sa-si faca de cap fara pedeapsa.

Argumentul opozantilor in Congres nu este neaparat motivat crestineste si umanitar ci LOGIC: pai daca CIA tortureaza arabi ca sa-i stoarca de informatii, atunci inchipuiti-va ce fac CHINEZII si RUSII cu americanii capturati prin Iran, daca dau GIs buzna si pe-acolo.

Lui Powell ii este teama de efectul bumerang al unei astfel de decizii.

Sa ne aducem aminte de trufasa armata germana care "la dus" a taiat si spanzurat ... iar "la intors" a bagat-o pe maneca cu muscalul suparat.

Sau ce-au facut vietnamezii cu americanii capturati dupa ce CIA si Beretele Verzi i-au schingiuit pe Vietkong si le-au aruncat camarazii din elicopter legati de maini, ca sa-i faca sa vorbeasca pe ceilalti.
Vietnamezii aveau metode si mai bestiale asa ca o asemenea lege care anuleaza Conventia de la Geneva nu ar duce decat la "plusare asiatica la pot" ca in pocker. Si astia "se duc pana la capat", ca in materie de schingiuiri au "carti bune", bestiile :-(...

Si prezenta americana in Irak a cam trecut de zenit... Se apropie Amurgul Zeilor.

Chinezii isi rad in barba la asemene aberatii bushiste. Pai daca chinezul nu stie sa te stoarca de vlaga apai care atunci ? ;-) Si nici poze compromitatoare nu ajung la suprafata ca la Abu-Ghraib ca ajunge si poznaru' linga cei "interogati": pe un stadion de fotbal cu un chinez in uniforma, care-i apasa un AK-47 de ceafa si asteapta ordinul...

folclorist din trei-iezi-cucuieti (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2006-09-15 20:29
De ce nu scrii romaneste ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00641 sec.