Ziua Logo
  09:47, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-13
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2006-09-13 13:02
Profesorii de (I)morala

CNASul a fost facut ptr a primeni moral societatea sau asa s-a zis. Au fost pusi in CNAS oameni cu inalte calitati morale -asa s-a zis , chiar daca in 2 cazuri nitel cam contra legii si cele 2 numiri au fost justificate prin inaltele calitati morale ale celor 2 ex pcristi (puteau fi si ex membri ai Partidului Conservator Democrat ca tot incalcare a legii se numea!).
Azi aflam ca intr-un caz un turnator a fost protejat. Motivul protectiei? Nu era persoana uficiala, deci nu conta. Atunci de ce Radu Filipescu a mai cerut verificarea membrilor GDS , daca tot nu conta? (multe ma despart de zisul domn, dar mi-a lasat impresia ca macar este sincer in covingerile pe care le afiseaza, asa ca daca a cerut verificarea de catre CNAS el credea ca este importanta, relevanta calitatea lor de GDS).
Si totul pe fondul socului produs de alti doi turnatori ai soc civile cele morale iesita din spuma marii prin imaculata conceptiune (soc care a impiedicat savurarea momentului Sache cel cu gena turnatoare). Si relativizarea turnatoriei - cica sa-i stim pe adevaratii, pe ascunsii nu pe bietele victime ( a se vedea articolul dlui Tudoran . Ce mai e de desconspirat la Merce? Numarul de la pantofi? As zice ca singurul lucru de desconspirat ar fi numele celor carora securistul Merce le facea mici servicii gen borcan de Ness , dar deja astia au fost dati la nufarul ei sunt victime, doar nu era sa bea nechezol! Observati torusi meschinaria serviciului si as intreba atunci servicii mai substantiale gen bilete in ultimul moment la Neptun sau o camera la Siemens in plin sezon, sau barosane gen aprobare ptr Dacii de exporc in Canada ori ARO "pa motorina" ptr ce merite se faceau? Sau sperantele lor se limitau doar la borcanul de Ness?)
Si atunci la ce sa ne mai asteptam? Maine poimaine pica cumva un securist exact ca cetateanu Antohi si ce exceptii o sa se scoata? Vreti demascarea cadrelor de partid? Dar interventia gdsista ptr eliberarea lui Gogu Radulescu este uitata? Ca tov Radulescu era mahar bine, bastan printre basatani , Cepex veritabil pina-n ultima clipa a RSR.
Asta e morala : noi contra voi. Voi e rai. Noi e buni. Restu-s palavre si pretexte ptr a sustine ca unii e rai altii e buni.
Dar nu va place cum cetateanu Antohi a fost cooptat in GDS? Si cum a fost tainuit 4 ani?! Si de catre cine? Chiar nu va intrebati cum s-au facut unele autonumiri in functia de preoti ai societatii civile ? si cata baza se poate pune pe motivatiile lor (ca daca totusi unii sunt datori ptr o Dacie ptr Canada ...).


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00625 sec.