Ziua Logo
  09:56, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-09-12
ursu livia (...@yahoo.com, IP: 86.124.104...)
2006-09-12 14:33
pentru Rodica Nitu

Rodica Nitu a scris:

"Dupa cum vedeti activitatea de politie politica indreptata dur si permanent impotrica actualului presedinte este chiat impotriva legii. " Dupa cum vedem de unde? Din zicerile dumitale?
Haideti sa discutam putin si chestia ca daca Basescu ar fi avut dosar, automat il scotea Nastase in campanie. In primul rand, dupa cum si ce si cand se desecretizeaza, parerea mea este ca cele ce stiu ce dosare sunt si ce contin ,sunt serviciile si nicidecum Nastase sau Basescu, dovada ca in campanie nu au fost si dosare despre care am aflat acum, gen Musca,A fost una dintre cele mai eficiente persoane in campania DA si pro- Basescu, de ce nu i-a scos ei dosarul Nastase, caci exista? Nu fiindca nu a stiut, dar au stiut cine trebuie?Dupa cum vedeti,logica dumneavoastra nu rezista..Sa presupunem (horribile dictu) ca Basescu chiar are un dosar.Ce era mai eficient pentru servicii: sa-l scoata si sa determine pierderea postului de presedinte (qui bono?) sau sa ajute sa castige un presedinte a carui dosar e la mana serviciilor si el stie asta? Ce ar folosi mai mult serviciilor? "


--------------------------------------------------------------------------------

Activitatea de politie politica a tuturor securist-comunistilor PSD-isti si PC-isti nu se vede din vorbele mele ci din fapte,
de o parte dosarele DNA
de cealalta parte toate aceste hiene penale.
Rodica noi suntem doar simplui spectatori si ...contribuabili considerati tampitei.

Dosarul ,vesnicul dosar ,exista sau nu exista?Grea intrebare,daca exista in timpul alegerilor sigur ar fi fost unica sansa ca mafia PSD-ista sa invinga si sa mai mentina marsavia PSD-isto-securista inca 4 ani.Miza era f.f.f.mare deci trebuia jucat dur.
Mona Musca?
Ea este o persoana santajabila,mai eficienta a fost deconspirarea ei ca informator al securitatii, acum.
De ce? Pentru ca asa se da o dubla lovitura si PNL-lui si Aliantei.Atunci in 2004 "alegatorii "erau prea satui de marsavia PSD-ista si foarte hotarati sa scape de iliescu si de bombonel,deci musca la acea vreme ,era doar o molie.
Pana acum n-am vazut nici un analist politic care sa raspunda la cea mai grea intrebare :
Este sau nu presedintele santajabil si daca da ,cu ce?
Uite, exista o mica dilema,de ce Basescu se sprijina cel mai mult pe popularitatea lui? , de ce nu se sprijina pe puterea statului de drept si al legii,care l-ar ajuta sa scape definitiv de toti spionii KGB de toti bomboneii si alti securisto-comunisti?

Nitu Rodica (...@yahoo.com, IP: 82.208.142...)
2006-09-12 15:33
Re: pentru Rodica Nitu


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00690 sec.