Ziua Logo
  09:40, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-08
ursu livia (...@yahoo.com, IP: 86.124.104...)
2006-09-08 09:18
LA TRIBUNALUL INTERNATIONAL PENAL DE LA HAGA COMUNISMUL ROMANESC ACTUAL A FOST INFIERAT.



ION ILIESCU acuzat la Tribunalul de la Haga CORESPONDENTA DIN AMERICA Scrisoare Deschisa Excelentei Sale, Doamnei Carla Del Ponte Prim-Procuror al Tribunalului International de la Haga .

Citat:

"Stimata doamna Carla Del Ponte Subsemnatul Aurel Seitan, cetatean american, fost profesor universitar in Statele Unite ale Americii, doctor in energie nucleara, membru al Academiei de Stiinte a Statelor Unite ale Americii, ......... cu respect va rog, in numele majoritatilor romanilor din diaspora stabilita in America (Anexa 1), precum si in numele familiilor care au suferit pierderi ireparabile in asa-zisa revolutie din 1989, (Anexa 2), sa-l incriminati si sa-l judecati pe numitul ION ILIESCU, agent KGB, comunist-stalinist, care, prin frauda, impostura si genocid a savarsit urmatoarele crime: 1. Genocitul Poporului Roman cata vreme a fost in CPEx al Partidului Comunist, prin trimiterea patriotilor romani in lagare de exterminare, inchisori si domiciliu obligatoriu ; 2. Genocitul Poporului Roman in cei 11 ani ca presedinte al Romaniei (ilegal), prin infometare, anarhie, impingerea la sinucidere, fuga din tara a peste 2 milioane de oameni, pervertirea culturii, a moravurilor a credintei, a moralei si a educatiei tineretului ; 3. Asasinarea a peste 1000 de oameni nevinovati prin diversiunea "teroristilor" in asa-zisa "revolutie" din 1989, ca sa puna mana pe haturile Puterii in Romania. ; 4. Asasinarea, fara judecata morala, a sotilor Nicolae si Elena Ceausescu, omorati ca niste caini, in Ziua Sfanta a Nasterii lui Iisus Hristos, la 25 decembrie 1989.

(-----------------------------------------------------------------------------------------)

Cu alese sentimente umanitare. Dr. AUREL SEITAN Fost luptator (partizan) in Muntii Carpati impotriva bolsevicilor cotropitori, supravietuitor (17 ani) al inchisorilor si lagarelor de exterminare comunist. "
--------------------------------------------------------------------------------


Comentariile faceti-le d-tra ,dar cu responsabilitate.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-09-08 10:15
Mai era una care scria la Haga ! stii ce-a patit ?!

Au chemat-o niste domni si i-au cerut ceva adeverinte medicale...
Ultima oara reclama scumpirea painii, cel putin era mai ancorata in realitate.

catalin_mattei din bucuresti (...@caramail.com, IP: 217.10.222...)
2006-09-08 10:19
situatii ............

"Am scris trei carti in limba engleza despre suferintele poporului roman sub tirania comunista: „Un om fara tinerete", 416 pagini; „Un om mort printre vii", 640 pagini; „Conspiratia Satanei", neterminata inca. Dupa 1990, nimeni n-a vrut sa-mi publice cartile in Romania... Cedasem drepturile de autor Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, al carei membru sunt de la infiintare. De aceea, probabil, atatea bete-n roate... "

Citind ce ati postat pe forum am avut curiozitatea sa dau o cautare dupa numele personajului la care faceti referire.. Aurel Seitan. am citit cu interes un articol al dumnealui din revista Lumea... impresionanta drama omului Seitan......... m-a uimit ca un om care are afinitati scriitoricesti (dupa cum se autoprezinta) da la fiecare carte numarul de pagini.. (trecem peste partea cu am scris carte neterminata)... oricum partea cu motivatiile nepublicarii scrierilor sale este puerila avind in vedere ca foarte multi din contestatarii lui iliescu erau oameni de cultura care se gaseau in conducerile editurilor... ca probabil erau fara valoare artistica si probabil documentara era alta problema... dar am mers mai departe... am cautat dupa numele personajului pe site-uri de lb engle... SOC!!! nu apare domnia sa chit ca se prezinta ca un cunoscut om de stiinta... stiinte ingineresti...

deci doamna ursu!!! imi puteti spune cu adevarat cine este domnul?.. si inca ceva! o scrisoare deschisa adresata Carlei del Ponte are valoare minima in dreptul international.. iar tribunalul de la haga se ocupa cu altceva decit banuie aurel seitan si preluati dumneavoastra..

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2006-09-08 15:19
Re: LA TRIBUNALUL INTERNATIONAL PENAL DE LA HAGA COMUNISMUL ROMANESC ACTUAL A FOST INFIERAT.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.