Ziua Logo
  09:59, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-08
crusho din Bucuresti (...@hotmail.com, IP: 84.232.160...)
2006-09-08 06:18
F.S.B.-ul este in prezent cel mai tare serviciu secret din lume iar voi vb doar ca sa va auziti vocile

Inainte de a va hazarda in delaratii infantiel de copii needucati care au trecut prin viata varianta gasca-apa, deschideti ochii bine si uitati-va in jurul vostru aici in Romania.
Armata a devenit un simbol, este glorioasa, exceptionala, extraordinara, dar practic...inexistenta, iar in curand nici macar obligatorie.... ca deeee....am uitat... rusii nu au castigat razboiul al doilea cu calitatea ci cantitatea.
Avem servicii secrete doar teoretic ... practic, desi isi fac simtita prezenta indeosebi prin presa si voi puneti botu' la tot fara sa incercati sa analizati adevarul din spatele adevarului, nu sunt formate din cadre capabile sa reziste la situatii expetionale din simplu motiv ca si acolo, ca de altfel peste tot in tara, s-a promovat si continua sa se promovoveze, inca, incompetenta distrugandu-se astfel incet si sigur tot ce e bun, iar valoarea faptelor este insesizabila de catre cei care ar trebui sa decida.
Ce sa mai vb de economie, industrie si agricultura.
Doar dc Romania e membru NATO, asta nu inseamna ca e si puternica.
Tara are nevoie de promovarea respectului nu a urii in relatiile sale internationale. De altfel acest lucru este fundamentul existential al poporului geto-dac de mii de ani si astfel am rezista atator popoare migratoare.
Nu pot insa sa ma amuz cand observ ca incet incet se stinge si scandalul cu dosariadele, cum s-a stins si gripa aviara, etc.... macar atat pot face si eu...

Giculica zbanghiul-turbat din Lumea de Apoi, acolo unde merg sufletele dupa moartea trupului. (...@yahoo.com, IP: 81.180.13...)
2006-09-08 08:46
Re: F.S.B.-ul este in prezent cel mai tare serviciu secret din lume iar voi vb doar ca sa va auziti vocile / ASA-I BRE!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00661 sec.