Ziua Logo
  05:20, miercuri, 3 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-09-05
DORIN TUDORAN din USA (...@comcast.net, IP: 68.39.59...)
2006-09-05 00:38
UN RASPUNS

1. Dle Neamtu, regulile sportului pe care eu l-am practicat si despre care dvs. cititi in pagini de jurnal electronic sunt foarte exacte. E, intr-adevar, un sport barbatesc, uneori extrem de dur, dar cei ce-l respecta stiu ca regula esentiala -- ca mai in toate sporturile -- este fair play-ul. Traiesc cu ideea ca si in viata si in jurnale, fair play-ul face bine. Cum au inteles altii sa practice hocheiul pe gheata sau cum inteleg altii sa practice fair play-ul in jurnale e treaba lor. Eu rapund doar de ce "joc" eu. Reprosati-mi ce aveti dvs., personal, sa-mi reprosati -- poate va voi da si dreptate din cand in cand -- nu ce auziti sau cititi ca-mi reproseaza terte persoane.

2. Draga AVP, declar, inca o data, ca nu am ambitii de prim plan de felul acelora ce banuiesti tu ca i-ar putea irita pe unii. Si chiar de le-as avea, ele ar fi sortite esecului. Sanatate!

3. Dle DD, sper sa avem candva prilejul sa vorbim, mai pe larg, si despre terorismele politice de toate felurile.

Cele bune,

DT

neamtu tiganu din nemtia (...@aol.com, IP: 172.208.54...)
2006-09-05 00:59
Re: Domnule Tudoran

Cum ii spuneam si prietenului meu Viorel, vremurili sunt grele, daca pa vremuri nu aveam incredere nici in nefasta parca acum ie si mai greu. Uneori nu am incredere nici in mine cind ma uit in oglinda.

Domnule Tudoran, va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, da noi astia mai pirlitii avem nevoie de ca sa zic asa un ideal, ceva curat ca o fata mare in rochie alba de mireasa, o sfinta, o zina. Prea am fost dusi cu vorba. Cum zice romanu ne-am ars cu ciorba suflam si-n iaurt.

Privind persoana dumneavoastra, am spus-o de mai multe ori ca nu va stiu CV-ul, sunt ca sa zic asa primele tatonari cu pesonalitatea dumneavostra. Lumea e rea domnule Tudoran si vorbeste, da unde sa stim noi amaritii care e cum e?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00704 sec.