Ziua Logo
  09:58, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2006-09-05
kelbeh din desert (...@email.ro, IP: 24.196.227...)
2006-09-04 23:28
Ce spune asta baaa ??


Imi creste tensiunea cind aud vorbind ruseste in jur , sa-si bage mintile in cap acest ambasador , relatii economice vom avea cu Rusia , dar atit !
Ambasadorul Rusiei sa ne povesteasca cum a obligat Bucurestiul sa -si schimbe politica nationala din 47, poate a uitat , nu si noi , dar e bine sa fie mai ponderat in declaratii si mai chibzuit cu cererea de supunere si prea -ascultare fata de mama rusie , ne vom stradui sa respectam toate contractele economice cu Rusia , politic nu cred ca ne intereseaza prea mult , decit daca ne sprijina in obtinerea teritoriilor romanesti cum ar fi Bucovina de Nord si Basarabia , asta ar fi un subiect pe care Romania l-ar accepta spre dezbatere cu o foarte mare placere .
In rest transmite-ti ambasadorului ca Romania nu se intereseaza de situatia economica a Siberiei sau cine mai este primar la Vladivostok .
Deasemeni aminti-ti ambasadorului rus de dimensiunile continentului Rusia si daca Moscova este capabila de gestionarea acestui teritoriu imens , cind va putea sa ofere intregii populatii rusesti o viata mai buna decit o are acum atunci sa vina sa ne spuna noua sa aplecam urechea la sfaturile Moscovei .
Moscova nu crede in lacrimi , asta stim si noi , sa aiba grija ca populatia rusa sa nu lacrimeze prea mult .


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00555 sec.