Ziua Logo
  06:53, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-10-17
Nitu Rodica (...@yahoo.com, IP: 82.208.142...)
2005-10-17 15:44
Articol fara obiect

Am citit articolul cap-coada si am ramas nedumerita; de ce l-a scris Dan Pavel? in primul rand ca a te mai ocupa azi de Iliescu inseamna ca esti in pana de inspiratie si nu ai subiect, fiindca Iliescu-kaput! Kaput nu din cauza societatii civile sau a democratiilor occidentale, ci din cauza propriului partid, asa ca a agita fantosa unui PSD ,revenit la conducere cu Iliescu in frunte, e pierdere de vreme.In al doilea rand pentru ca Pavel ii reproseaza lui Iliescu afirmatia ca NED ar fi sustinut manifestatia din Piata si apoi tot el recunoaste ca e posibil, ca a mai facut acest lucru si in scopul democratiei in alte parti.Si atunci care-i problema? Daca o pune Iliescu e condamnabil, daca o spune Pavel e bine?Indifewrent ce parere personala a avut Iliescu, sub presedentia lui am intrat in NATO si s-au facut pasi seriosi spre UE> Ce-mi pasa mie ca nu a facut-o cu inima usoara, sau chiar impotriva propriilor convingeri, daca tot a facut pana la urma/?Sunt de acord ca organizatii si institutii din SUA actioneaza ,uneori cu succes, alteori fara, in diverse colturi ale lumii.Uneori, nici nu s-ar dori azi sa se stie de cate ori s-a actionat intr-un sens da care azi se rusineaza ,in numele aceleiasi democratii: atacul asupra Cubei, din Golful Porcilor(un usturator esec al CIA)., sustinerea ,pentru o lunga perioada a lui Noriega, Ratsrnarea lui Allende in Chile, etc.Este de asemenea cunoscut, cu spijinul neprecupetit al presei americane, ca revolutia trandafirilor in Georgia, situatia din Uzbekistan, revolutia portocalie in Ucraina, au fost sutinute financiar si logistic de SUaA. Ce a mai ramas din ele? Este suficient sa ne uitam in Ucraina, unde coruptia e mai in floare ca oricand, unde beizadeaua presedinteluiu se poarta ca si copiii lui Raducanoiu, unde fostul lider revolutionar, ajuns presedinte, se impaca cordial cu fostul adversar, pe care-l acuzase de tentativa de otravire(mai mult sau mai putin dovedita, dar copios speculata in campania electorala)Asa ca,revin, in pana de inspiratie, d-l Pavel s-a gandit ca trebuie totusi un articol.

costy (, IP: 84.168.106...)
2005-10-17 19:19
Re: Articol fara obiect/// vedeti, va rog pe Cotidianul un articol cu subiect...

... chiar pe prima pagina, se cheama "Izgonitorii producatorilor auto", si are putin legatura cu articolul lui Pavel! Sa fi avut,cumva gasaca fesenista teama de acesti investitori ca vor organiza noi Pu-uri??
Dna Profa, e grav ca nu va intereseaza ca dusmanul Occidentului ilici
ne-a bagat in NATO! Daca v-ar fi interesat ati fi sesizat autorul acestei
actiuni curajoase!
Regretabil si faptul ca va legati de paiul din ochii nostri si nu va supara
barna din ochii vostri! Sa presupunem ca SUA, care atat timp cat a
sponsorizat Europa Libera, Vocea Amaericii a fost buna, iar atunci cand
s-ar parea ca ar fi aruncat ceva maruntis la cateva OGU-ri poate fi
demascata ca imperialista, ar fi ajutat cumva miscarea din PU!
Aici intervine paiul si barna, ma mir ca nu va este putin jena! In
conditiile cand banditul ilici avea toata tara cu toate bunurile ei la
dispozitie: armata, securitate, politie, guverne, parlamente, radiouri,
televiziuni si alte minuni, este total nedrept sa reclamati sustinerea
materiala a Occidentului intr-o lovitura de stat in bogata si ispititoarea
Romanie !!! Habar nu aveti in ce situatie dezastroasa, cat de dezavantajata a fost opozitia in campania electorala din primavara 1990,
sau daca aveti habar atunci nu aveti altceva, ceva obligatoriu la catedra!

PS: Dati-mi voie sa va destainui un secret: in zilele petrecute in PU am
cumparat si eu cate ceva de-ale gurii pt. studentii din Arhitectura, acolo
la ultimul etaj un grup de neobositi tineri curajosi copiai gratis pt.
interesatii din toata tzara videocasete, pe casetele solictantilor, cu
imagini cenzurate de TVR Libera. Imi erau dragi acesti tineri si voiam
sa fac si eu ceva pt. ei. I-am rugat sa-mi permita sa le cumpar ceva de
mancare si sa mancam impreuna, ii vedeam ca prinsi in entuziasmul
lor uita adesea sa manance. Catteva paini, ceva salamuri si conserve!
Sper sa nu mi-o luati ca tradare de tara, am platit in lei, si m-au costat
de ficare data mai putin de 100 lei!!!
Daca ati fi fost acolo, sunt sigut ca ati fi procedat la fel!!

La 2005-10-17 15:44:17, Nitu Rodica a scris:

> Am citit articolul cap-coada si am ramas nedumerita; de ce l-a scris Dan Pavel? in primul rand ca a te mai ocupa azi de Iliescu inseamna ca esti in pana de inspiratie si nu ai subiect, fiindca Iliescu-kaput! Kaput nu din cauza societatii civile sau a democratiilor occidentale, ci din cauza propriului partid, asa ca a agita fantosa unui PSD ,revenit la conducere cu Iliescu in frunte, e pierdere de vreme.In al doilea rand pentru ca Pavel ii reproseaza lui Iliescu afirmatia ca NED ar fi sustinut manifestatia din Piata si apoi tot el recunoaste ca e posibil, ca a mai facut acest lucru si in scopul democratiei in alte parti.Si atunci care-i problema? Daca o pune Iliescu e condamnabil, daca o spune Pavel e bine?Indifewrent ce parere personala a avut Iliescu, sub presedentia lui am intrat in NATO si s-au facut pasi seriosi spre UE> Ce-mi pasa mie ca nu a facut-o cu inima usoara, sau chiar impotriva propriilor convingeri, daca tot a facut pana la urma/?Sunt de acord ca organizatii si institutii din SUA actioneaza ,uneori cu succes, alteori fara, in diverse colturi ale lumii.Uneori, nici nu s-ar dori azi sa se stie de cate ori s-a actionat intr-un sens da care azi se rusineaza ,in numele aceleiasi democratii: atacul asupra Cubei, din Golful Porcilor(un usturator esec al CIA)., sustinerea ,pentru o lunga perioada a lui Noriega, Ratsrnarea lui Allende in Chile, etc.Este de asemenea cunoscut, cu spijinul neprecupetit al presei americane, ca revolutia trandafirilor in Georgia, situatia din Uzbekistan, revolutia portocalie in Ucraina, au fost sutinute financiar si logistic de SUaA. Ce a mai ramas din ele? Este suficient sa ne uitam in Ucraina, unde coruptia e mai in floare ca oricand, unde beizadeaua presedinteluiu se poarta ca si copiii lui Raducanoiu, unde fostul lider revolutionar, ajuns presedinte, se impaca cordial cu fostul adversar, pe care-l acuzase de tentativa de otravire(mai mult sau mai putin dovedita, dar copios speculata in campania electorala)Asa ca,revin, in pana de inspiratie, d-l Pavel s-a gandit ca trebuie totusi un articol.
> 

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 67.68.77...)
2005-10-17 19:42
Re: Articol fara obiect

Foarte pertinente observatiile. Daca imi este permisa o completare/tusare, cred ca atat Dan Pavel cat si alti ziaristi de la Ziua scriu mai mult pentru un anumit grup de forumisti decat pentru cititorii obisnuiti. Grupul in cauza asteapta orice ocazie sa-si verse naduful ratarii lor (majoritatea sunt emigranti) in spatele altora, drept urmare injura (la modul cel mai propriu, asa este corect politic acum!) cu orice ocazie "de presa". Am citit majoritatea comentariilor lor: nu spun NIMIC. Doar injura sau, in cel mai bun caz, folosind logici aberante denatureaza continutul.
Cu ocazia citirii comentariilor de azi am inteles ca: spunand ca fenomenul PU a fost alimentat cu bani de afara, periculosul pensionar Ion Iliescu si-a aratat fata antiamericana (pe care nu putea sa si-o arate cand era presedinte!!!), s-a dat de gol ca fiind vandut Rusiei si KGB-ului (cand a intrat in NATO i-a pacalit pe toti!!!), a recunoscut moartea a mii si zeci de mii de romani (In Romania nu se mai moare de batranete, boala, nimicuri d-astea - musai trebuie sa fie mana lui iliescu), etc.

La 2005-10-17 15:44:17, Nitu Rodica a scris:

> Am citit articolul cap-coada si am ramas nedumerita; de ce l-a scris Dan Pavel? in primul rand ca a te mai ocupa azi de Iliescu inseamna ca esti in pana de inspiratie si nu ai subiect, fiindca Iliescu-kaput! Kaput nu din cauza societatii civile sau a democratiilor occidentale, ci din cauza propriului partid, asa ca a agita fantosa unui PSD ,revenit la conducere cu Iliescu in frunte, e pierdere de vreme.In al doilea rand pentru ca Pavel ii reproseaza lui Iliescu afirmatia ca NED ar fi sustinut manifestatia din Piata si apoi tot el recunoaste ca e posibil, ca a mai facut acest lucru si in scopul democratiei in alte parti.Si atunci care-i problema? Daca o pune Iliescu e condamnabil, daca o spune Pavel e bine?Indifewrent ce parere personala a avut Iliescu, sub presedentia lui am intrat in NATO si s-au facut pasi seriosi spre UE> Ce-mi pasa mie ca nu a facut-o cu inima usoara, sau chiar impotriva propriilor convingeri, daca tot a facut pana la urma/?Sunt de acord ca organizatii si institutii din SUA actioneaza ,uneori cu succes, alteori fara, in diverse colturi ale lumii.Uneori, nici nu s-ar dori azi sa se stie de cate ori s-a actionat intr-un sens da care azi se rusineaza ,in numele aceleiasi democratii: atacul asupra Cubei, din Golful Porcilor(un usturator esec al CIA)., sustinerea ,pentru o lunga perioada a lui Noriega, Ratsrnarea lui Allende in Chile, etc.Este de asemenea cunoscut, cu spijinul neprecupetit al presei americane, ca revolutia trandafirilor in Georgia, situatia din Uzbekistan, revolutia portocalie in Ucraina, au fost sutinute financiar si logistic de SUaA. Ce a mai ramas din ele? Este suficient sa ne uitam in Ucraina, unde coruptia e mai in floare ca oricand, unde beizadeaua presedinteluiu se poarta ca si copiii lui Raducanoiu, unde fostul lider revolutionar, ajuns presedinte, se impaca cordial cu fostul adversar, pe care-l acuzase de tentativa de otravire(mai mult sau mai putin dovedita, dar copios speculata in campania electorala)Asa ca,revin, in pana de inspiratie, d-l Pavel s-a gandit ca trebuie totusi un articol.
>

Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.229...)
2005-10-17 20:17
Re: Articol fara obiect -Obiecte? Vrei obiecte? Din care material? Piatra, lemn sau piele?

La 2005-10-17 15:44:17, Nitu Rodica a scris:

> Am citit articolul cap-coada si am ramas nedumerita; de ce l-a scris Dan Pavel? in primul rand ca a te mai ocupa azi de Iliescu inseamna ca esti in pana de inspiratie si nu ai subiect, fiindca Iliescu-kaput! Kaput nu din cauza societatii civile sau a democratiilor occidentale, ci din cauza propriului partid, asa ca a agita fantosa unui PSD ,revenit la conducere cu Iliescu in frunte, e pierdere de vreme.In al doilea rand pentru ca Pavel ii reproseaza lui Iliescu afirmatia ca NED ar fi sustinut manifestatia din Piata si apoi tot el recunoaste ca e posibil, ca a mai facut acest lucru si in scopul democratiei in alte parti.Si atunci care-i problema? Daca o pune Iliescu e condamnabil, daca o spune Pavel e bine?Indifewrent ce parere personala a avut Iliescu, sub presedentia lui am intrat in NATO si s-au facut pasi seriosi spre UE> Ce-mi pasa mie ca nu a facut-o cu inima usoara, sau chiar impotriva propriilor convingeri, daca tot a facut pana la urma/?Sunt de acord ca organizatii si institutii din SUA actioneaza ,uneori cu succes, alteori fara, in diverse colturi ale lumii.Uneori, nici nu s-ar dori azi sa se stie de cate ori s-a actionat intr-un sens da care azi se rusineaza ,in numele aceleiasi democratii: atacul asupra Cubei, din Golful Porcilor(un usturator esec al CIA)., sustinerea ,pentru o lunga perioada a lui Noriega, Ratsrnarea lui Allende in Chile, etc.Este de asemenea cunoscut, cu spijinul neprecupetit al presei americane, ca revolutia trandafirilor in Georgia, situatia din Uzbekistan, revolutia portocalie in Ucraina, au fost sutinute financiar si logistic de SUaA. Ce a mai ramas din ele? Este suficient sa ne uitam in Ucraina, unde coruptia e mai in floare ca oricand, unde beizadeaua presedinteluiu se poarta ca si copiii lui Raducanoiu, unde fostul lider revolutionar, ajuns presedinte, se impaca cordial cu fostul adversar, pe care-l acuzase de tentativa de otravire(mai mult sau mai putin dovedita, dar copios speculata in campania electorala)Asa ca,revin, in pana de inspiratie, d-l Pavel s-a gandit ca trebuie totusi un articol.
> 
Un articol din plastic si din fier..si fiecare ia din el ca din foc.. tot ce vrea!
Si..de unde sunteti din Romania, doamna Rodica? Nu trebuie sa-mi raspundeti, da..ati vazut piesa de teatru a domnului Vlad Zografi?
; )
Matilda

raul_ro din cambridge (...@yahoo.com, IP: 24.91.210...)
2005-10-17 20:44
Ratacitule...

Emigrantii sunt cei ratati ?
La 2005-10-17 19:42:15, Ratacitul a scris:

> Foarte pertinente observatiile. Daca imi este permisa o
> completare/tusare, cred ca atat Dan Pavel cat si alti ziaristi de la
> Ziua scriu mai mult pentru un anumit grup de forumisti decat pentru
> cititorii obisnuiti. Grupul in cauza asteapta orice ocazie sa-si
> verse naduful ratarii lor (majoritatea sunt emigranti) in spatele
> altora, drept urmare injura (la modul cel mai propriu, asa este
> corect politic acum!) cu orice ocazie "de presa". Am citit
> majoritatea comentariilor lor: nu spun NIMIC. Doar injura sau, in cel
> mai bun caz, folosind logici aberante denatureaza continutul.
> Cu ocazia citirii comentariilor de azi am inteles ca: spunand ca
> fenomenul PU a fost alimentat cu bani de afara, periculosul pensionar
> Ion Iliescu si-a aratat fata antiamericana (pe care nu putea sa si-o
> arate cand era presedinte!!!), s-a dat de gol ca fiind vandut Rusiei
> si KGB-ului (cand a intrat in NATO i-a pacalit pe toti!!!), a
> recunoscut moartea a mii si zeci de mii de romani (In Romania nu se
> mai moare de batranete, boala, nimicuri d-astea - musai trebuie sa
> fie mana lui iliescu), etc.
>
> La 2005-10-17 15:44:17, Nitu Rodica a scris:
>
> > Am citit articolul cap-coada si am ramas nedumerita; de ce l-a scris Dan Pavel? in primul rand ca a te mai ocupa azi de Iliescu inseamna ca esti in pana de inspiratie si nu ai subiect, fiindca Iliescu-kaput! Kaput nu din cauza societatii civile sau a democratiilor occidentale, ci din cauza propriului partid, asa ca a agita fantosa unui PSD ,revenit la conducere cu Iliescu in frunte, e pierdere de vreme.In al doilea rand pentru ca Pavel ii reproseaza lui Iliescu afirmatia ca NED ar fi sustinut manifestatia din Piata si apoi tot el recunoaste ca e posibil, ca a mai facut acest lucru si in scopul democratiei in alte parti.Si atunci care-i problema? Daca o pune Iliescu e condamnabil, daca o spune Pavel e bine?Indifewrent ce parere personala a avut Iliescu, sub presedentia lui am intrat in NATO si s-au facut pasi seriosi spre UE> Ce-mi pasa mie ca nu a facut-o cu inima usoara, sau chiar impotriva propriilor convingeri, daca tot a facut pana la urma/?Sunt de acord ca organizatii si institutii din SUA actioneaza ,uneori cu succes, alteori fara, in diverse colturi ale lumii.Uneori, nici nu s-ar dori azi sa se stie de cate ori s-a actionat intr-un sens da care azi se rusineaza ,in numele aceleiasi democratii: atacul asupra Cubei, din Golful Porcilor(un usturator esec al CIA)., sustinerea ,pentru o lunga perioada a lui Noriega, Ratsrnarea lui Allende in Chile, etc.Este de asemenea cunoscut, cu spijinul neprecupetit al presei americane, ca revolutia trandafirilor in Georgia, situatia din Uzbekistan, revolutia portocalie in Ucraina, au fost sutinute financiar si logistic de SUaA. Ce a mai ramas din ele? Este suficient sa ne uitam in Ucraina, unde coruptia e mai in floare ca oricand, unde beizadeaua presedinteluiu se poarta ca si copiii lui Raducanoiu, unde fostul lider revolutionar, ajuns presedinte, se impaca cordial cu fostul adversar, pe care-l acuzase de tentativa de otravire(mai mult sau mai putin dovedita, dar copios speculata in campania electorala)Asa ca,revin, in pana de inspiratie, d-l Pavel s-a gandit ca trebuie totusi un articol.
> >
>
>

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 67.71.13...)
2005-10-17 21:36
raul_ro

Am precizat: este vorba despre acei emigranti care nu fac altceva pe forum decat sa injure "greaua mostenire". N-au facut si nu vor face nimic in viata lor, pur si simplu sunt looseri care in loc sa-si blameze neputinta i-au injurat pe ceilalti, mai capabili. Au emigrat crezand ca gasesc covrigi in coada cainilor, acum e vai de mama lor prin strainataturi, dar continua sa-i injure pe altii pentru nefericirea personala. Pentru ca aproape toti nu au cetatenia statului in care traiesc, nu-si permit sa caraie nimic, isi varsa neputinta personala pe forumurile romanesti.


La 2005-10-17 20:44:04, raul_ro a scris:

> Emigrantii sunt cei ratati ?
> La 2005-10-17 19:42:15, Ratacitul a scris:
>

motanul incaltat din USA (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-10-17 21:48
Re: Ratacila / raul_ro

La 2005-10-17 21:36:16, Ratacitul a scris:

> Am precizat: este vorba despre acei emigranti care nu fac altceva pe
> forum decat sa injure "greaua mostenire". N-au facut si nu
> vor face nimic in viata lor, pur si simplu sunt looseri care in loc
> sa-si blameze neputinta i-au injurat pe ceilalti, mai capabili. Au
> emigrat crezand ca gasesc covrigi in coada cainilor, acum e vai de
> mama lor prin strainataturi, dar continua sa-i injure pe altii pentru
> nefericirea personala. Pentru ca aproape toti nu au cetatenia statului
> in care traiesc, nu-si permit sa caraie nimic, isi varsa neputinta
> personala pe forumurile romanesti.
> 
> 
> La 2005-10-17 20:44:04, raul_ro a scris:
> 
> > Emigrantii sunt cei ratati ?
> > La 2005-10-17 19:42:15, Ratacitul a scris:

Ratacila nu vrea sa inteleaga ca de fapt, situatia sta....pe invers !!!!!
Asa ca se imbata cu apa rece, crapind de foame si frig si zicind :
Mi-e caaaald, nu mi-e foaaame ! Altora le e friiiiig ! Altora le e foaaaame !
Motanul

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 67.71.13...)
2005-10-17 22:19
Re: Ratacila / raul_ro ... Ai sarit paduche, ai? Ti-ai recunoscut portretul?

Stai ca nu esti singurul, desi cel mai insignifiant. Imediat iti vin ajutoare. Pe masura ce se recunosc.

La 2005-10-17 21:48:27, motanul incaltat a scris:

> La 2005-10-17 21:36:16, Ratacitul a scris:
>
> > Am precizat: este vorba despre acei emigranti care nu fac altceva pe
> > forum decat sa injure "greaua mostenire". N-au facut si nu
> > vor face nimic in viata lor, pur si simplu sunt looseri care in loc
> > sa-si blameze neputinta i-au injurat pe ceilalti, mai capabili. Au
> > emigrat crezand ca gasesc covrigi in coada cainilor, acum e vai de
> > mama lor prin strainataturi, dar continua sa-i injure pe altii pentru
> > nefericirea personala. Pentru ca aproape toti nu au cetatenia statului
> > in care traiesc, nu-si permit sa caraie nimic, isi varsa neputinta
> > personala pe forumurile romanesti.
> >
> >
> > La 2005-10-17 20:44:04, raul_ro a scris:
> >
> > > Emigrantii sunt cei ratati ?
> > > La 2005-10-17 19:42:15, Ratacitul a scris:
>
> Ratacila nu vrea sa inteleaga ca de fapt, situatia sta....pe invers
> !!!!!
> Asa ca se imbata cu apa rece, crapind de foame si frig si zicind :
> Mi-e caaaald, nu mi-e foaaame ! Altora le e friiiiig ! Altora le e
> foaaaame !
> Motanul
>
>


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00765 sec.